MyBB Community Forums
[resolved] Postbit - glitched template? - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: [resolved] Postbit - glitched template? (/thread-168507.html)



[resolved] Postbit - glitched template? - six - 2015-03-15

Screenshot of the issue: http://prntscr.com/6h3qo7
Version: New Installation, MyBB 1.8

Very strange, I just can't seem to fix this, after playing around a lot. Does anyone have any ideas?
Sorry if I need to provide any additional information, I did not want to provide the forum URL as I want to keep it private at this time, but if I must post it, hopefully I can PM to whom it may need to be, otherwise I'll just post here at last resort Smile

Thanks.


RE: Postbit - glitched template? - Khankharor - 2015-03-15

go to
yourtemplates>find updated templates
and then
Revert to original

All Your Theme Templates Settings Restored.


RE: Postbit - glitched template? - Sazze - 2015-03-15

It's because you are using a ripped theme (facepalm)


RE: Postbit - glitched template? - six - 2015-03-15

(2015-03-15, 06:05 PM)PhantomD Wrote: It's because you are using a ripped theme (facepalm)

It's a custom template I paid $30 for as it needs updating from 2 years ago apparently.. interesting statement you made there, that isn't true >.>

(2015-03-15, 05:11 PM)Khankharor Wrote: go to
yourtemplates>find updated templates
and then
Revert to original

All Your Theme Templates Settings Restored.

thanks, tried this but the template was glitched, fixed now though Smile


RE: [resolved] Postbit - glitched template? - Sazze - 2015-03-16

(2015-03-15, 08:17 PM)six Wrote:
(2015-03-15, 06:05 PM)PhantomD Wrote: It's because you are using a ripped theme (facepalm)

It's a custom template I paid $30 for as it needs updating from 2 years ago apparently.. interesting statement you made there, that isn't true >.>

(2015-03-15, 05:11 PM)Khankharor Wrote: go to
yourtemplates>find updated templates
and then
Revert to original

All Your Theme Templates Settings Restored.

thanks, tried this but the template was glitched, fixed now though Smile

AwardForums theme, yeah sure. You "paid".

Also, stolen userbar from LeakForums. <_>