MyBB Community Forums
Images isn't Loading! - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: Images isn't Loading! (/thread-168705.html)



Images isn't Loading! - SpikY_ - 2015-03-20

Hello Guys,
I'm using MyBB Forum! & i just try to upload new theme to my forum! but unfortunetly it isn't loading!
I have successfully uploaded all files which are necessary to my forum! via FTP.
See the pics and tell me is this a problem of directory or what?
Was uploading 1point8 Theme.

Forum Theme images Directory Setup :
[Image: ekznI6S.png]

Ftp directories :
[Image: isiNO67.png]

All images in 1point8 floder:
[Image: rwLPKEL.png]

please anyone tell me why images didn't got loaded :
[Image: by3o1pl.png]


RE: Images isn't Loading! - .m. - 2015-03-20

move 1point8 images folder to images (~/images/1point8)
and at the theme properties change Image Directory to images/1point8 & Board Logo path to images/1point8/logo.png


RE: Images isn't Loading! - SpikY_ - 2015-03-21

Really sorry for my late reply!
I have Re-uploaded all the files in "images" folder
I need to confirm one thing! should i add them like this?
[Image: VNUOtXY.png]

Or like this :
[Image: iHV5mSG.png]


RE: Images isn't Loading! - .m. - 2015-03-21

should be like in the first image
Quote:at the theme properties change Image Directory to images/1point8 & Board Logo path to images/1point8/logo.png



RE: Images isn't Loading! - SpikY_ - 2015-03-21

but still it isn't loading!


RE: Images isn't Loading! - .m. - 2015-03-21

^ can we have your forum url


RE: Images isn't Loading! - SpikY_ - 2015-03-21

http://extremegc.icyboards.net/

sorry for the bump! but if the images isn't loading so we are recommended to set permission file?
if yes then how?

Still Isn't fix! please help


RE: Images isn't Loading! - spork985 - 2015-03-25

On IcyBoards, the FTP root is the "images" folder.

Per the documentation here:
http://forums.icyboards.net/showthread.php?tid=7722

You need to include a full path to your images folder. You cannot use "images/" since the directory is outside of the MyBB home location.

For your installation and image set, you should enter
http://static1800.icyboards.com/extremegc/images/1point8

And for the logo
http://static1800.icyboards.com/extremegc/images/1point8/logo.png