MyBB Community Forums
[Pushed] Forum unread/read not working - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Development (https://community.mybb.com/forum-161.html)
+--- Forum: MyBB 1.8 Development (https://community.mybb.com/forum-165.html)
+---- Forum: 1.8 Bugs and Issues (https://community.mybb.com/forum-157.html)
+----- Forum: Pushed (https://community.mybb.com/forum-183.html)
+----- Thread: [Pushed] Forum unread/read not working (/thread-172290.html)

Pages: 1 2


Forum unread/read not working - Wallou - 2015-06-23

So I'm having an issue (this has been an ongoing issue) where my forum's read/unread system isn't working properly.
  • If I view the thread with an unread post by directly clicking on it next to the section it belongs to in the main forums page, the section still marks that something is unread.
    After I create a thread or post a reply to a thread, I would see that the section the thread belongs to is marked.

Can anyone help with this? Thanks!


RE: Forum unread/read not working - Ben - 2015-06-23

Please give us the link to your forum with a test account.


RE: Forum unread/read not working - Wallou - 2015-06-24

(2015-06-23, 11:25 PM)Ben C Wrote: Please give us the link to your forum with a test account.

URL: http://www.wallou.net/forum
User: MyBB Test User
Pass: mybbtest1


RE: Forum unread/read not working - Wallou - 2015-06-25

bump.


RE: Forum unread/read not working - Destroy666 - 2015-06-26

I experience the same or similar problems often here, so I guess it's a bug (moving it to bug reports).


RE: Forum unread/read not working - Jones H - 2015-06-27

There's a setting "Attempt to mark parent forums as read" - probably related to that setting?


RE: Forum unread/read not working - Destroy666 - 2015-06-27

(2015-06-27, 08:06 AM)Jones H Wrote: There's a setting "Attempt to mark parent forums as read" - probably related to that setting?

I don't think so, it seems to be buggy with and without that option turned on. And there's even a fix for it: https://github.com/lukasamd/MyBB-Lightbulb-Fix/ which seemed to make the functionality more reliable when I tested it, but not sure if fully properly (rather not, because it looks that it doesn't work for guests and with the ACP setting, but we can at least check the method). Diff with some redundant changes: https://www.diffchecker.com/coad4zam


RE: Forum unread/read not working - Jones H - 2015-07-02

Pushing this then. Though I never experienced it.


RE: Forum unread/read not working - Jones H - 2015-07-02

Hi,

Thank you for your report. We have pushed this issue to our Github repository for further analysis where you can track our commits and progress with fixing this bug. Discussions regarding this bug may also take place there too.

Follow this link to visit the issue on Github: https://github.com/mybb/mybb/issues/2127

Thanks for contributing to MyBB!

Regards,
The MyBB Group


RE: Forum unread/read not working - thelovelyone - 2016-05-15

Will this be fixed in the new version please?