MyBB Community Forums
Postbit Offline/Online Not Showing - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: Postbit Offline/Online Not Showing (/thread-173567.html)



Postbit Offline/Online Not Showing - NotIndesirable - 2015-07-26

The postbit offline & online icon as shown in the image below is not working.
Please tell me how to fix it, it's driving my OCD insane.
[Image: 9POjPaW.png]
I would also like to know how to move the postbit stuff such as the user's name, title, stars, offline/online postbit, and group image to the side. (But that's not as important)

MyBB Version: Latest (Version 1.8.5)

Thanks for any help in advance.



RE: Postbit Offline/Online Not Showing - .m. - 2015-07-26

test user account required to check it or you have to provide access to guests
basically you have to check whether online & offline images physically exist & whether they are accessible

see this guidance => force postbit style


RE: Postbit Offline/Online Not Showing - NotIndesirable - 2015-07-26

Thanks for the quick reply. I created a test account.

Login Info
Username: MyBBTestAccount
Password: 123testaccount

Thread Link
http://bytetest.net/showthread.php?tid=3


RE: Postbit Offline/Online Not Showing - mmadhankumar - 2015-07-26

ACP >> Templates >> Your theme's Templates >> Post Bit Templates >> postbit_online, postbit_offline and postbit_away templates

change...

img src="{$theme['imgdir']}/buddy_away.png"

as....

img src="images/buddy_away.png"


however, i would say its basically a theme issue... you are using a incompatible theme with MyBB 1.8... get a compatible theme from http://community.mybb.com/mods.php?action=browse&category=themes


RE: Postbit Offline/Online Not Showing - NotIndesirable - 2015-07-26

(2015-07-26, 08:00 AM)mmadhankumar Wrote: ACP >> Templates >> Your theme's Templates >> Post Bit Templates >> postbit_online, postbit_offline and postbit_away templates

change...

img src="{$theme['imgdir']}/buddy_away.png"

as....

img src="images/buddy_away.png"


however, i would say its basically a theme issue... you are using a incompatible theme with MyBB 1.8... get a compatible theme from http://community.mybb.com/mods.php?action=browse&category=themes

Thank you so much. This fixed it. Smile