MyBB Community Forums
Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: Installation and Upgrades Support (https://community.mybb.com/forum-182.html)
+--- Thread: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) (/thread-178452.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6


RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - utku618 - 2015-10-03

ı found one solution. 
just change the google_seo.php file with that was attached by me.


RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - oklalittledixie - 2015-10-04

Any word on a update to fix this slow down problem?


RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - Eldenroot - 2015-10-04

Just fix it on your own... 30 sec job


RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - utku618 - 2015-10-05

now my admin panel is very fastly, but only ı cant see the google seo on my plugin page, although this it is working
perfect. ı know this is not real solution but for a while it will go on.


RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - sacp - 2015-10-07

Hi.

Got same problem after updating to 1.8.6

Don't understand which is the fix. I don't have a google_seo.php


RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - Destroy666 - 2015-10-10

(2015-09-17, 02:31 AM)aj30 Wrote: @Others: Just make the changes as mentioned here and you should be good https://github.com/mybb/mybb/pull/1973/files



RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - utku618 - 2015-10-12

my problem is about the slowness of the admin panel. when ı updated the 18.6, my admin panel was very very got slow, and then ı saw the problem cause of google seo. I changed some codes in google seo.php. Google seo is not seem on my admin panel but forum is working comletely well.
it is not about the other problems.


RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - sacp - 2015-10-12

Ohh.. I understood where the fix is.

Just reverted back changes to older version as mentioned on the link and was able to get back to plugin area again.

Thanks everyone


RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - Jayfore - 2015-10-15

My forum has gotten much slower since the upgrade also.  I went from 1.6.18 to 1.8.6.  The slowness is noticeable when clicking to look at my plugins in ACP, but also in the forum when submitting posts, voting in polls, and so on.  Members are now submitting duplicate/triplicate posts because I think they are clicking multiple times to submit the post (because it is taking so much longer to respond to them).

I noticed this first when upgrading my test forum, but thought it might be an anomaly because I had some issues with tables when I did that upgrade.  No issues with the production site upgrade, everything went smoothly, but then I ended up with the very same slowness issues.  Looking at the Github fix, I am not sure what I need to do to correct this situation -- can someone please clarify?

Thank you!


RE: Problem after update to MyBB 1.8.6 (from 1.8.5) - Destroy666 - 2015-10-17

1. Open both files.
2. Find green parts (CTRL + F).
3. Change them to red parts.