MyBB Community Forums
Forum threads and replies not getting "read" - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: Forum threads and replies not getting "read" (/thread-186988.html)



Forum threads and replies not getting "read" - VAPOR - 2015-12-08

I have a problem with my forum icons not showing read after a user reads a forum etc....the icons don't update either.

Mybb 1.8
Site: http://teamisolation.net

Using a custom theme if that matters?

Thanks


RE: Forum threads and replies not getting "read" - VAPOR - 2015-12-12

Bump....Anyone have any ideas?

I'm willing to pay for a fix, if someone has time...


RE: Forum threads and replies not getting "read" - Jason L. - 2015-12-13

Hi VAPOR,
I would check your images for them or have your forum developer check. It appears you are using the same image for forum on and off, I am currently on my iPad so I am unable to verify.


RE: Forum threads and replies not getting "read" - VAPOR - 2015-12-13

I definitely have 2 separate images for on and off....the off image is just slightly dimmer.

On
[Image: forum_on.gif]

Off
[Image: forum_off.gif]


RE: Forum threads and replies not getting "read" - Corey H - 2015-12-13

(2015-12-13, 11:24 AM)VAPOR Wrote: I definitely have 2 separate images for on and off....the off image is just slightly dimmer.

On
[Image: forum_on.gif]

Off
[Image: forum_off.gif]

I cannot access your forum.
https://i.imgur.com/rsP8Wcd.png


RE: Forum threads and replies not getting "read" - VAPOR - 2015-12-13

Don't worry about it, I've given up. Thanks


RE: Forum threads and replies not getting "read" - .m. - 2015-12-14

this topic is closed as the referred forum no longer using MyBB