MyBB Community Forums
[General] New reply button not working correct - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: [General] New reply button not working correct (/thread-188179.html)



New reply button not working correct - CoD_Saboteur - 2016-01-18

Hello,

I have add a reply button on my portal page but this one isn't working correct.
The nex code I have use to put the button on my portal


<a href="newreply.php?tid={$tid}" class="button new_reply_button"><span><b>Reply</b></span></a>


Now I have insert the button on the portal_announcement and if I click on the button in one of the announcements I be send to the reply page but not to the reply page for that announcement. It make no diffrents wich announcement I click on the reply button I will be sended to reply to the same announcement..

example:

4 announcements..

announcement 1: hello Mybb
announcement 2: Not working
announcement 3: Helping me
announcement 4: howto fix


If I click on the reply button to answer announcement 1: hello Mybb he jumps to announcement 2: Not working
If I click on the reply button to answer announcement 3: Helping me he jumps to announcement 2: Not working
If I click on the reply button to answer announcement 4: howto fix he jumps to announcement 2: Not working

So wich announcement I click for reply he jumps on all announcements to the reply the same announcement and I can not reply the selected announcement.


I hope that I have explain it correct and that someone can help me to fix this so the reply button works correct and users can reply the announcement the select.

Thanks allot.


RE: New reply button not working correct - .m. - 2016-01-19

announcements do not have replying facility. if you need replies then you can use sticky topics.


RE: New reply button not working correct - CoD_Saboteur - 2016-01-19

(2016-01-19, 05:18 AM).m. Wrote: announcements do not have replying facility. if you need replies then you can use sticky topics.

On the portal it calls announcement but it shows the topics I selected. I have selected a forum called news and everythingI post in it shows on the portal. People can answer the topics so I made the button also for on the portal. So yes the can answer the posts on the portal..

So  can help me fixing the problem


RE: New reply button not working correct - Destroy666 - 2016-01-20

Well, you can't use variables out of nowhere, {$tid} doesn't exist in that scope. It should be {$announcement['tid']} which is even used in portal_announcement_ template(s).


RE: New reply button not working correct - CoD_Saboteur - 2016-01-24

(2016-01-20, 12:27 AM)Destroy666 Wrote: Well, you can't use variables out of nowhere, {$tid} doesn't exist in that scope. It should be {$announcement['tid']} which is even used in portal_announcement_ template(s).

Thanks thats works!! I have change the code to:

<a href="newreply.php?tid={$announcement['tid']}" class="button new_reply_button"><span><b>Reply</b></span></a> 


And now all works fine, thanks for this.....