MyBB Community Forums
I changed a Forum to a Category now the link is broken - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: I changed a Forum to a Category now the link is broken (/thread-188944.html)

Pages: 1 2


I changed a Forum to a Category now the link is broken - carrot_top - 2016-02-12

Hey guys,

Im not sure where it broke, but now when i click some category links. i get a 404 error.
I have also just upgraded my site from 1.6.8 to 1.8.6 - maybe the links also broke during the upgrade.

even-so, how can I fix the links?

when I go into Admin CP and see the link, like so:
*/support/admin/index.php?module=forum-management&fid=10

it doesn't correlate with this link which is generate in my forumĀ - which gives me a 404 error:
*/support/forumdisplay.php?fid=10

I am using also theĀ 1point8 theme if that makes a difference?


thanks in advance.
Smile


RE: I changed a Forum to a Category now the link is broken - .m. - 2016-02-12

what is your forum URL ?


RE: I changed a Forum to a Category now the link is broken - carrot_top - 2016-02-12

Sweetpproductions.com/support/


RE: I changed a Forum to a Category now the link is broken - .m. - 2016-02-12

turn on development mode at cloudflare site and check again
also rocket loader needs to be disabled at the cloudflare site


RE: I changed a Forum to a Category now the link is broken - carrot_top - 2016-02-12

ok,

I just changed the cloud flare settings, but don't see a difference.
is there something i should look out for

thinking i may have messed up a template file somewhere, I also tried the default theme, and it has the same problem.


RE: I changed a Forum to a Category now the link is broken - .m. - 2016-02-12

have you used forum management at admin panel for changing the forum type ?


RE: I changed a Forum to a Category now the link is broken - carrot_top - 2016-02-12

Yeah that's exactly what I did. I changed what were firums into categories.(from Admin CP)


RE: I changed a Forum to a Category now the link is broken - .m. - 2016-02-12

^ would you like to PM me temporary access to forum admin panel to check


RE: I changed a Forum to a Category now the link is broken - carrot_top - 2016-02-12

thanks,
that'd be great. I just PM'd you


RE: I changed a Forum to a Category now the link is broken - .m. - 2016-02-12

mistake found at forum link (in forum settings) and rectified for above referred category.