MyBB Community Forums
YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING (/thread-193111.html)

Pages: 1 2


YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Kyoto Mizuko - 2016-05-17

Here :

[Image: image.png]



[Image: image.png]


RE: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Euan T - 2016-05-17

Hi,

Do you have a link to the thread with the problem, and possibly a test account?


RE: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Kyoto Mizuko - 2016-05-17

here the links : https://gudanginternet.id/showthread.php?tid=73&pid=316#pid316


RE: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Euan T - 2016-05-17

Hi,

Can you post the MyCode for the post inside [code] blocks? The code can be found by clicking the button shown below.

[Image: w7C4xur.png]


RE: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Kyoto Mizuko - 2016-05-17

[Image: image.png]

here


RE: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - nth - 2016-05-17

Can you paste it for us in code tags, please?


RE: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Euan T - 2016-05-17

Hm. I wonder if the issue is the youtu.be link?



EDIT: Nope. Doesn't seem like it.


RE: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Kyoto Mizuko - 2016-05-17

why not ? Big Grin
[video=youtube]https://youtu.be/r858Q6ZX76E[/video]

i try to use html code
then it works
<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/M_XwzBMTJaM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>



RE: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Euan T - 2016-05-17

Can you post the content of your "video_youtube_embed" template please?


RE: YOUTUBE VIDEO NOT SHOWING - Ashley1 - 2016-05-17

Change http to https in the video mycode templates...the one for youtube