MyBB Community Forums
trying to move my url from root - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: trying to move my url from root (/thread-193264.html)



trying to move my url from root - Tazfan - 2016-05-21

i am trying to change my forums to members from root i changed the url http://www.domain.com/members in settings.php 


now i am getting Parse error: syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) in /home/username/public_html/members/inc/settings.php on line 80

any ideas 


RE: trying to move my url from root - .m. - 2016-05-21

open settings.php file in a code editor like notepad++ and post lines 79 - 81


RE: trying to move my url from root - Tazfan - 2016-05-21

line 79 $settings['bburl'] = "http://www.domain.com/members”;


81-$settings['captchaimage'] = "1";


RE: trying to move my url from root - .m. - 2016-05-21

you have to replace ”; with ";

first change it in settings.php file and then remove it from board url setting at Site Details of forum admin panel.


RE: trying to move my url from root - Tazfan - 2016-05-21

and do i remove the domain as well ?


RE: trying to move my url from root - Donald_Duck - 2016-05-21

Here, copy paste (replace with) this


$settings['bburl'] = "http://www.domain.com/members";
$settings['captchaimage'] = "1";

In place of domain, use your actual domain name


RE: trying to move my url from root - Tazfan - 2016-05-21

that still not worked ?


RE: trying to move my url from root - .m. - 2016-05-21

what is your forum url ? (you may PM me if you do not want to post it)


RE: trying to move my url from root - Tazfan - 2016-05-21

i fixed it was not uploading the changed file to the right folder i was still adding it to root face pam

ok one more question from me i just installed wordpress on my root now that when i try to view my forums it gives me an 404 from WordPress how do i fix this so i can run MyBB and WordPress at the same time


found the asnwer my self forgot to add the .htacss file back