MyBB Community Forums
[F] Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: Archived Bug Reports (https://community.mybb.com/forum-74.html)
+------ Forum: MyBB 1.2.7 (https://community.mybb.com/forum-55.html)
+------ Thread: [F] Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade (/thread-19504.html)



[F] Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade - skywalker2208 - 05-23-2007

Whenever I reply/forward a message I get in my PM box the icon goes to a blank image of a letter. When I receive a message it shows the letter with an up arrow. Is this a bug with the 1.2.7 upgrade?


RE: Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade - Ryan Gordon - 05-23-2007

I already reported this in the staff room and fixed it. I'll go ahead and mark it as fixed here too.


RE: [F] Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade - Ryan Gordon - 05-23-2007

This bug has been fixed in the latest code.

Please note the latest code is not live on the site or for download. An update will be released which contains this fix.


RE: [F] Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade - skywalker2208 - 05-23-2007

Tikitiki Wrote:This bug has been fixed in the latest code.

Please note the latest code is not live on the site or for download. An update will be released which contains this fix.
Do you know when the update will be released?


RE: [F] Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade - destroyer - 05-24-2007

That could be after a month or so, since 1.2.7 has been just released.


RE: [F] Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade - Will78 - 05-25-2007

I would like to see the fix for this please


RE: [F] Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade - Ryan Gordon - 05-25-2007

In private.php

find:

if($do != "forward" || $do != "reply")
{
	$do = "";
}

and replace with

if($do != "forward" && $do != "reply")
{
	$do = "";
}

Just so you know I was planning to post the fix, but I've been up to my neck with other stuff


RE: [F] Private Message icon not working after 1.2.7 upgrade - skywalker2208 - 05-25-2007

Thanks