MyBB Community Forums
Multiple header backgrounds - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Extensions (https://community.mybb.com/forum-201.html)
+--- Forum: Themes (https://community.mybb.com/forum-103.html)
+---- Forum: Theme Support (https://community.mybb.com/forum-10.html)
+---- Thread: Multiple header backgrounds (/thread-197258.html)



Multiple header backgrounds - eeji - 2016-08-09

Is there any reason multiple backgrounds won't work in the header? I've tried long hand and short hand and declarations on multiple lines and single lines but still nothing.

A single image works fine, but two shows nothing. Inspecting the element shows that the declaration for background-image is missing Huh 


.topbar {
	background-image: url("images/turd/header_fade.png"), url("images/turd/header.php");
	background-position: left top, 1050px top;
	background-repeat: repeat-y, no-repeat;
	color: #fff;
	border-bottom: 1px solid #262626;
	height: 220px;
	padding: 0;
	margin: auto;
	text-shadow: 1px 1px 0px #262832;
	-moz-border-bottom-left-radius: 4px;
	-webkit-border-bottom-left-radius: 4px;
	border-bottom-left-radius: 4px;
	-moz-border-bottom-right-radius: 4px;
	-webkit-border-bottom-right-radius: 4px;
	border-bottom-right-radius: 4px;	
}



RE: Multiple header backgrounds - eNvy - 2016-08-10

background-image property doesn't support .php file extension


RE: Multiple header backgrounds - eeji - 2016-08-10

It does if the php file sends the correct headers and returns an image.


RE: Multiple header backgrounds - eeji - 2016-08-11

anyone???? :/


RE: Multiple header backgrounds - MrBrechreiz - 2016-08-11

Use without the " in url

Edit:

change this

background-image: url("images/turd/header_fade.png"), url("images/turd/header.php");

to

background-image: url("images/turd/header_fade.png"), url("images/turd/header.png");



RE: Multiple header backgrounds - eeji - 2016-08-12

Single quotes, double quotes, no quotes all don't resolve the issue (the quotes are optional in css anyway).

header.png doesn't exist, its a php file that returns a random header image. The php extension isn't the issue here as it works fine on its own.

This is so frustrating that something so simple is getting screwed by the software somewhere.