MyBB Community Forums
Theme background - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Extensions (https://community.mybb.com/forum-201.html)
+--- Forum: Themes (https://community.mybb.com/forum-103.html)
+---- Forum: Theme Support (https://community.mybb.com/forum-10.html)
+---- Thread: Theme background (/thread-203532.html)



Theme background - DAZZ_ - 2016-10-02

Hi i am new here and need some help. I install a theme unto my website and the background associated with the theme does not appear when it is installed and set as default. when members login into the website the all see White backgrounds. Can someone help me ?


RE: Theme background - meetdilip - 2016-10-02

Is the background url giving a 404 ?


RE: Theme background - DAZZ_ - 2016-10-03

(2016-10-02, 08:27 PM)meetdilip Wrote: Is the background url giving a 404 ?

No the background just remains white. Users of the forum has the same white background. When i look at other mybb forums i can see their but mines remain blank with a white background


RE: Theme background - iAndrew - 2016-10-03

Did you upload the igame image folder in the zip file?


RE: Theme background - meetdilip - 2016-10-03

(2016-10-03, 12:12 AM)DAZZ_ Wrote:
(2016-10-02, 08:27 PM)meetdilip Wrote: Is the background url giving a 404 ?

No the background just remains white. Users of the forum has the same white background. When i look at other mybb forums i can see their but mines remain blank with a white background

I was talking about while checking through inspect element


RE: Theme background - DAZZ_ - 2016-10-04

(2016-10-03, 05:00 AM)iAndrew Wrote: Did you upload the igame image folder in the zip file?

Yes i did with Fillzilla and still nothing