MyBB Community Forums
[How To?] Post a table - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: [How To?] Post a table (/thread-206192.html)



Post a table - Don Houston - 2016-11-26

How do I make a table is MyBB?  I need to make something into a table


RE: Post a table - Nasyr - 2016-11-26

You can make a new table within the database, do you have the content for the table etc?


RE: Post a table - Don Houston - 2016-11-26

The table needs to be in the forum not a new table in the database


RE: Post a table - Nasyr - 2016-11-26

<table border="0" cellspacing="1" cellpadding="4" class="tborder">
<tr>
<td class="thead"><span class="smalltext"><strong>Your title here.</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1">

Add here your custom messages.

</td></tr></table>


I made a quick preview for you; 

[Image: c85d38d45c08abb22701d62f15c18aee.png]


RE: Post a table - Don Houston - 2016-11-26

OK let me clarify (my fault for not doing it in the first place)

I want to add a table to a thread and post it


Quote:Package Name

Disk Space (GB)
Bandwidth (GB)
Emails
Domains


Then I want under all of that to put the price and the package details under that.  But I want to do it as a table in a thread (post) on the forum so it is unified




Quote:Disk Space (GB)                     1
Bandwidth (GB)                     2
Emails                                      Unlimited
Domains                                  Unlimited  


I used to use SMF but I did not like it but they had an option where you could use a table in the thread (post)


RE: Post a table - Nasyr - 2016-11-26

In that case you'd probably need to use MyCode or enable HTML in posts for that to work. That's the only alternative I can come up with. Personally I'd allow HTML in posts in this instance.


RE: Post a table - Don Houston - 2016-11-26

How do I do that

Quote:<center></center><center></center><center><strong>Un Managed Hosting</strong></center>
<table border="0" width="718" align="center">
<tbody>
<tr>
<td width="122"><strong>Package Name</strong></td>
<td width="119"><strong>Disk Space (GB)</strong></td>
<td width="119"><strong>Bandwidth (GB)</strong></td>
<td width="119"><strong>Emails</strong></td>
<td width="119"><strong>Domains</strong></td>
<td width="119"><strong>Add Package</strong></td>
</tr>
That is what I want to add to the table the code it there but I do not see the table all it shows me is the code

Package Name Disk Space (GB) Bandwidth (GB) Emails Domains Add Package
Basic
10

15

Unlimited

Unlimited

Click Here
Advance
25

30

Unlimited

Unlimited

Click Here
Business
45

60

Unlimited

Unlimited

Click Here
Professional
75

100

Unlimited

Unlimited

Click Here

i want the above to be in a table


RE: Post a table - The Switch Club - 2016-11-28

I believe you will need a table generator such as this one.