MyBB Community Forums
[General] Task Manager not working - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: [General] Task Manager not working (/thread-206930.html)

Pages: 1 2


Task Manager not working - dineshkummar - 2016-12-27

Hi,

In my forum, Task manager is not working.. Can some one please help me on this...

Thanks in Advance...


RE: Task Manager not working - Matt - 2016-12-27

All tasks or just the task from your other thread? What's your URL?


RE: Task Manager not working - dineshkummar - 2016-12-27

(2016-12-27, 01:27 PM)Matt Wrote: All tasks or just the task from your other thread? What's your URL?

All Tasks are not running my URL : http://tradingbhavishya.com/


RE: Task Manager not working - Matt - 2016-12-27

What are the CHMOD permissions set to on ./task.php? When I go to it I get a 403: http://tradingbhavishya.com/task.php


RE: Task Manager not working - dineshkummar - 2016-12-27

(2016-12-27, 01:31 PM)Matt Wrote: What are the CHMOD permissions set to on ./task.php? When I go to it I get a 403: http://tradingbhavishya.com/task.php

644 -- > Permission


RE: Task Manager not working - Matt - 2016-12-27

Do you have access to the error logs for your site? They may have more information. Otherwise, you'll need to ask your host, as for some reason this file can't be accessed, which is why the tasks don't run. If you're on shared hosting, they may have disabled it due to "using too many resources" on the server.


RE: Task Manager not working - dineshkummar - 2016-12-27

I gave the permission 644 can you check now..

If I click manually "Run this task now" it is working but it is not working automaticallyy....


RE: Task Manager not working - Matt - 2016-12-27

It's still a 403, like I say if you don't have access to your server error logs you'll need to ask your host if they're blocking access to it.


RE: Task Manager not working - dineshkummar - 2016-12-27

(2016-12-27, 02:34 PM)Matt Wrote: It's still a 403, like I say if you don't have access to your server error logs you'll need to ask your host if they're blocking access to it.

What permission actually it has to be.. when i set to 644 it is going back to 000

(2016-12-27, 02:40 PM)dineshkummar Wrote:
(2016-12-27, 02:34 PM)Matt Wrote: It's still a 403, like I say if you don't have access to your server error logs you'll need to ask your host if they're blocking access to it.

What permission actually it has to be.. when i set to 644 it is going back to 000

check now ... i have set to 644

(2016-12-27, 02:40 PM)dineshkummar Wrote:
(2016-12-27, 02:34 PM)Matt Wrote: It's still a 403, like I say if you don't have access to your server error logs you'll need to ask your host if they're blocking access to it.

What permission actually it has to be.. when i set to 644 it is going back to 000

(2016-12-27, 02:40 PM)dineshkummar Wrote:
(2016-12-27, 02:34 PM)Matt Wrote: It's still a 403, like I say if you don't have access to your server error logs you'll need to ask your host if they're blocking access to it.

What permission actually it has to be.. when i set to 644 it is going back to 000

check now ... i have set to 644

if i set 644 it is going to 000, please let me know why it is going to 000 permissions


RE: Task Manager not working - Crazycat - 2016-12-27

looks like you're not allowed to change permissions.