MyBB Community Forums
[How To?] In all my themes I have a persistent issue - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: [How To?] In all my themes I have a persistent issue (/thread-207325.html)



In all my themes I have a persistent issue - eq8 - 2017-01-11

[Image: K9swvZB.png]

Among other random formatting issues, they still exists no matter what theme I apply, i installed fresh from 1.8.10.
Server is Ubuntu, running on Nginx - IP to boiard can be provided only in PM due to the domain name isn't setup yet.
PHP Version 7.0.8 | FPM/FastCGI


RE: In all my themes I have a persistent issue - Ben - 2017-01-11

You'll need to check for updated templates in the ACP.


RE: In all my themes I have a persistent issue - eq8 - 2017-01-11

@Ben

The issue still exists using any of the recommended ones from the ACP
Also tried with the default theme.


RE: In all my themes I have a persistent issue - SvePu - 2017-01-11

Looks like a CSS problem - could you post an URL or is it a local installation?


RE: In all my themes I have a persistent issue - eq8 - 2017-01-11

It does seem like a CSS problem, but it appears on ALL themes including default.
I have sent it to you in a PM.

Press the News sub-forum to see the issue.


RE: In all my themes I have a persistent issue - SvePu - 2017-01-11

star_rating.css is missing in every theme Wink

add:

star_ratings.css
Attached to forumdisplay.php and showthread.php

.star_rating,
.star_rating li a:hover,
.star_rating .current_rating {
	background: url(images/star_rating.png) left -1000px repeat-x;
	vertical-align: middle;
}

.star_rating {
	position: relative;
	width:80px;
	height:16px;
	overflow: hidden;
	list-style: none;
	margin: 0;
	padding: 0;
	background-position: left top;
}

td .star_rating {
	margin: auto;
}

.star_rating li {
	display: inline;
}

.star_rating li a,
.star_rating .current_rating {
	position: absolute;
	text-indent: -1000px;
	height: 16px;
	line-height: 16px;
	outline: none;
	overflow: hidden;
	border: none;
	top:0;
	left:0;
}

.star_rating_notrated li a:hover {
	background-position: left bottom;
}

.star_rating li a.one_star {
	width:20%;
	z-index:6;
}

.star_rating li a.two_stars {
	width:40%;
	z-index:5;
}

.star_rating li a.three_stars {
	width:60%;
	z-index:4;
}

.star_rating li a.four_stars {
	width:80%;
	z-index:3;
}

.star_rating li a.five_stars {
	width:100%;
	z-index:2;
}

.star_rating .current_rating {
	z-index:1;
	background-position: left center;
}

.star_rating_success,
.success_message {
	color: #00b200;
	font-weight: bold;
	font-size: 10px;
	margin-bottom: 10px;
}

.inline_rating {
	background: url(images/star_rating.png) left -1000px repeat-x;
	float: left;
	vertical-align: middle;
	padding-right: 5px;
}



RE: In all my themes I have a persistent issue - eq8 - 2017-01-11

The weird thing is that it's actually included, see here.
[Image: wY04TXg.png]

I think, it might a server side error with the JavaScript, i'll post back here with the solution if i find one.


RE: In all my themes I have a persistent issue - AlexanderPep - 2017-01-11

Reinstall plugin

same problem on arcade with stars....so disable plugin and active again


RE: In all my themes I have a persistent issue - eq8 - 2017-01-11

There is no plugins..


RE: In all my themes I have a persistent issue - AlexanderPep - 2017-01-11

idk Smile
i have this issue but for plugin arcade....