MyBB Community Forums
[How To?] SSL problems - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: [How To?] SSL problems (/thread-209100.html)



SSL problems - copd - 03-17-2017

Need help or a solution to get images to load or show after ssl (https) install. No png,jpg,bmp,gif etc. mybb 1.8
https://www.copdonline.net/Forum/
Thanks very much.


RE: SSL problems - WallBB - 03-17-2017

Did you change your board url to https:// ?
Also check if there are any url related to images inside Theme css or template which contains http.

I will also suggest you to create a filter which replaces http:// to https:/

Regards
WallBB


RE: SSL problems - copd - 03-17-2017

thanks for your response.........
board urls were changed to https

What is the or how is this filter made?
thanks


RE: SSL problems - MisterW - 03-17-2017

(03-17-2017, 05:37 AM)copd Wrote: thanks for your response.........
board urls were changed to https

What is the or how is this filter made?
thanks

Try this in your .htaccess file

RewriteEngine On 
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^copdonline\.net [NC]
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80 
RewriteRule ^(.*)$ https://copdonline.net/$1 [R,L]



RE: SSL problems - copd - 03-17-2017

Thanks for the help but still no luck getting images to load on either the forum pages or html pages.
https://www.copdonline.net/Forum/
installed DMZ plugin......no change
board urls set to https
edited htacces file numerous times.......no success
here is current htaccess

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^copdonline\.net [NC]
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://copdonline.net/$1 [R,L]
# Use PHP5.4 Single php.ini as default
# Changed PHP handler from

application/x-httpd-php54s to application/x-httpd-phpbetas on Wed

Dec 16 19:18:58 MST 2015.
AddHandler application/x-httpd-phpbetas

.php
# Original
# If you modify this file then change the above line

to: # Modified
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
#

Certain hosts may require the following line.
# If vanilla is in

a subfolder then you need to specify it after the /.
# (ex. You

put Vanilla in /forum so change the next line to: RewriteBase

/forum)
# RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d


RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*)$

index.php\?p=$1 [QSA,L]
</IfModule>

RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://copdonline.net/.*$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://copdonline.net$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.copdonline.net/.*$

[NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.copdonline.net$

[NC]
RewriteRule .*\.(jpg|jpeg|gif|png|bmp)$ - [F,NC]



any help or suggestions most appreciated


RE: SSL problems - Corey H - 03-17-2017

“Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Forbidden)”

Check your permissions. You may need to chmod your image folder.


RE: SSL problems - csgo558 - 03-23-2017

chmod all to 777 then change url to right one and try again if it doesnt work reinstall forum.
edit: nvm pictures are back.