MyBB Community Forums
Unable to log in after disabling Steam login plugin - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: Unable to log in after disabling Steam login plugin (/thread-209392.html)



Unable to log in after disabling Steam login plugin - NESlover - 2017-03-28

Today, I attempted using this plugin: https://github.com/noxwyll/Steam-Login-MyBB-1.8

However, it did not work as expected.

Now, after uninstalling it, the registration button has disappeared and logins do not work. I have very little experience with myBB so I am not sure how to fix this issue. Even stranger is how everything that is not a different link has the functionality of the registration button.

Site in question: https://nesanddrew.com/tf2/forums/index.php


RE: Unable to log in after disabling Steam login plugin - Arkilys - 2017-03-28

Hello.

You must check your HTML template. There's a missing "</a>" tag. You probably accidentally deleted it.
Check (Your template) -> Header Templates -> "header_welcomeblock_guest"


Your current code:
<span class="welcome">Hello There, Guest! <a href="http://nesanddrew.com/tf2/forums/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;" class="login">Login</a> <a href="http://nesanddrew.com/tf2/forums/member.php?action=register" class="register"></span>
</div>


This code will fix it.
Check out line four (#4), you will notice the difference between the codes.
<span class="welcome">Hello There, Guest! <a href="http://nesanddrew.com/tf2/forums/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;" class="login">Login</a> <a href="http://nesanddrew.com/tf2/forums/member.php?action=register" class="register">Register</a></span>
</div>



RE: Unable to log in after disabling Steam login plugin - NESlover - 2017-03-29

After reverting the template to original, the register button has reappeared where it should be.

It also appears that a CloudFlare setting was preventing logins from working.

Thanks.


RE: Unable to log in after disabling Steam login plugin - Arkilys - 2017-03-29

(2017-03-29, 01:22 AM)NESlover Wrote: After reverting the template to original, the register button has reappeared where it should be.

It also appears that a CloudFlare setting was preventing logins from working.

Thanks.

Hello.

It was a HTML bug, when you reverted the template to original, it fixed.
Anyway, i'm glad that you fixed it. Smile