MyBB Community Forums
Default Responsive ACP - Error with Radio Buttons - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Extensions (https://community.mybb.com/forum-201.html)
+--- Forum: Themes (https://community.mybb.com/forum-103.html)
+---- Forum: Theme Support (https://community.mybb.com/forum-10.html)
+---- Thread: Default Responsive ACP - Error with Radio Buttons (/thread-210756.html)



Default Responsive ACP - Error with Radio Buttons - Alphawolf_Yasu - 2017-05-29

I've downloaded the Default Responsive ACP Theme for my Admin COntrol Panel.

After Activation of the Theme I can't find the Radio-Buttons at Home > Board Settings > Show Thread Options > Post Layout

How can I fix this issue?


RE: Default Responsive ACP - Error with Radio Buttons - .m. - 2017-05-29

that is a bug in the theme ! do you have backup of original default folder ?
which version of MyBB you are using ?


RE: Default Responsive ACP - Error with Radio Buttons - Alphawolf_Yasu - 2017-05-29

Yes I have a Backup
I'm using the newest Version of MyBB (1.8.12)


RE: Default Responsive ACP - Error with Radio Buttons - .m. - 2017-05-29

at present I'd suggest to use MyBB's stock theme for admin panel.

you may rename above referred responsive theme folder as def~responsive
& restore original default folder in the styles subfolder of admin folder


RE: Default Responsive ACP - Error with Radio Buttons - Alphawolf_Yasu - 2017-05-29

Thanks for your help!
I hope there would be a bugfix in the future...


RE: Default Responsive ACP - Error with Radio Buttons - User 6029 - 2017-05-29

(2017-05-29, 04:47 PM)Alphawolf_Yasu Wrote: I've downloaded the Default Responsive ACP Theme for my Admin COntrol Panel.

After Activation of the Theme I can't find the Radio-Buttons at Home > Board Settings > Show Thread Options > Post Layout

How can I fix this issue?


Actually in the initial version this was not necessarily a bug..., but in fact you could click on them and they expand but as a previous user mentioned as well as I mentioned in response  that you had to click a rather small area to make it work..., of which is why it was assumed to be a bug here: https://community.mybb.com/thread-171009-post-1250643.html#pid1250643 * I even provided pictures there that showed it did actually function just not as the user wished.


I have been away from doing MyBB Stuff for awhile so I had not gotten around to updating this as of yet as planned, but, I will upload a simple update hopefully very shortly in regards to your request when I get some time:  *

* I just had to re-install my OS due to some issues beyond my control so as soon as I get a chance to install a localhost and get to this, it will be upped


Example:

[Image: Example.png]

Just a very very simple update here just to address this quickly..., I will update the mods site page shortly

.zip   Default_Responsive.zip (Size: 661.96 KB / Downloads: 463)