MyBB Community Forums
Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' (/thread-210977.html)

Pages: 1 2


Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - wanchope - 2017-06-11

Less than 1 minute ago" />  
This is the message that's displayed in every single image attachments. Please, how do I solve this?


RE: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - bv64 - 2017-06-11

take a look at https://github.com/mybb/mybb/pull/2753/commits/166f17188bb5f33a2a33848a9caf33c2c23fdc9e


RE: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - wanchope - 2017-06-11

How does it concern the unnecessary time buffer under the images?


RE: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - Sal Collaziano - 2017-06-11

I'm having this problem as well.

https://fordvschevy.com/thread-18911-post-313288.html#pid313288

I guess it's a bug somewhere in the latest version. I'm also wondering where this is address on that Github page...

edit: I think I see. The area in functions_post.php - is that file a fix that we can over-write our current functions_post.php file?


RE: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - Mr.Kurd - 2017-06-11

I'm having that problem with online members, they become offline but the time show less than min.


RE: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - Sal Collaziano - 2017-06-11

The exact same thing is happening here that's happening to me. See the "4 hours ago" /> " or however much time has passed when you're viewing it - in the first post right after the attachment...


RE: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - OakleY - 2017-06-12

Saw that the man had also been given up this message. Is there any easy solution to this? What's on Github seems to be awkward.

Does anyone have a simple solution?


RE: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - bv64 - 2017-06-12

in german support-board SvePu posted a workaround fixing this bug

https://www.mybb.de/forum/thread-34656-post-228351.html#pid228351


RE: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - Sal Collaziano - 2017-06-12

(2017-06-12, 04:54 AM)bv64 Wrote: in german support-board SvePu posted a workaround fixing this bug

https://www.mybb.de/forum/thread-34656-post-228351.html#pid228351

Awesome! That DID fix the issue for me. Thank you!


RE: Attachments Showing 'Less than 1 minute ago" /> ' - rfssjz - 2017-06-13

There's also a problem with the Upcoming Events plugin. If an event happens today, you will see this strip of code to the left of each event title:
Today">
If you hover, it says:
Event on <span title=
To be honest, MyBB is an amazing forum software, but I feel these recent updates do a bit more harm than good.