MyBB Community Forums
[How To?] How do I enable HTML in MyBB 1.8 posts? - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: [How To?] How do I enable HTML in MyBB 1.8 posts? (/thread-211755.html)



How do I enable HTML in MyBB 1.8 posts? - JackWemble - 2017-07-14

Hello!
I have been using MyBB and it's amazing.
There's 1 problem. I want to enable a bar like the above that can center, bold, italics, underline, change colors and other things like that. I can't find the setting to enable HTML and I am sure it's available.

Thank you for all the support,
- Owl, Founder & Developer of OKRA Networks Inc.


RE: How do I enable HTML in MyBB 1.8 posts? - Ashley1 - 2017-07-14

Which version of MyBB you using ? You have to do it by forum. So go to ACP - > Forums & Posts

Find the forum you want to use HTML in then click options to edit the forum. Scroll down the page, Under Miscellaneous Options, the first option is to enable HTML in posts.


RE: How do I enable HTML in MyBB 1.8 posts? - JackWemble - 2017-07-14

I am currently using MyBB V 1.8. I want to use it in all my forums, do I have to it 1 by 1?

Hey, it's working now, but I don't have a bar like on the MyBB official forums.


RE: How do I enable HTML in MyBB 1.8 posts? - Ashley1 - 2017-07-14

(2017-07-14, 08:43 PM)JackWemble Wrote: I am currently using MyBB V 1.8. I want to use it in all my forums, do I have to it 1 by 1?

You can try this plugin:

https://mods.mybb.com/view/html-in-posts

you will have to change this line:

"compatibility" => "16*"

to

"compatibility" => "18*"

in the file inc\plugins\htmlposts.php


RE: How do I enable HTML in MyBB 1.8 posts? - JackWemble - 2017-07-14

Thank you!

It's not working my mans

I don't have a bar

SCEditor is not working for me.


RE: How do I enable HTML in MyBB 1.8 posts? - Ashley1 - 2017-07-14

(2017-07-14, 08:55 PM)JackWemble Wrote: Thank you!

It's not working my mans

I don't have a bar

SCEditor is not working for me.

Try searching a bit before posting. There's a ckeditor plugin you can try.