MyBB Community Forums
New User Activation Email Not Being Sent - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: New User Activation Email Not Being Sent (/thread-213414.html)



New User Activation Email Not Being Sent - Ralo - 2017-10-07

I have done the PHP test and it worked. I can also use the send email to user function and that works.

http://rialtaforum.askrw.com/mailtest.php

This is a new installation, not an upgrade.

There is nothing in the logs. What do I do?

Ralo

So I see people are viewing my post and testing my link but no replies. I guess Friday evening is not a good time to post a support request.

(2017-10-07, 12:06 AM)Ralo Wrote: I have done the PHP test and it worked. I can also use the send email to user function and that works.

http://rialtaforum.askrw.com/mailtest.php

This is a new installation, not an upgrade.

There is nothing in the logs. What do I do?

Ralo


So I see people are viewing my post and testing my link but no replies. I guess Friday evening is not a good time to post a support request.

OK, I figured out the problem. I never updated the default "[email protected]" to my own email address. I thought the┬álog was empty the first time I check but later I noticed:


Quote:The mail server does not understand the RCPT TO command. Reason: 550-Verification failed for <[email protected]> 550-No Such User Here 550 Sender verify failed.


That was the clue. Problem solved.