MyBB Community Forums
[Error Message] Multiple Quote not working - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: [Error Message] Multiple Quote not working (/thread-214418.html)



Multiple Quote not working - maozao - 2017-11-28

Hello.

Since version 1.8.12 my "Multiple Quote" is not working, I updated it to the 1.8.14 jsut to make sure it wasn't some outdated file.

I can select the posts I want to quote, but I cannot deselect them, but anyway, the error comes when I press the "Quote these posts now", it just keep loading forever and I can see an error in the developer console "Uncaught SyntaxError: Unexpected end of JSON input". It doesn't work if I press "New Reply" either, none of the posts is quoted.

Tested on Chrome, Windows 7.
http://forums.clashroyalebot.com.br/


RE: Multiple Quote not working - maozao - 2017-12-01

Am I the only one with this problem?


RE: Multiple Quote not working - .m. - 2017-12-01

run file verification tool from below location. what does it report ?
admin panel >> tools & maintenance >> file verification

ignore reported images & ignore files reported from install folder & its sub-folders

looks like template codes are not updated.
upgrading guidance Wrote:Visit your Admin Control Panel, then go to Templates & Style > Templates > Find Updated Templates.
This will show you a list of all the templates that have changed during the upgrade.

You can either revert these templates to their default - meaning all the changes you've made to it will be removed
- or you can see a Diff Report which will show you exactly what's changed. If you have a custom theme installed,
it is probably best that you look at the Diff Report and apply the changes you need.



RE: Multiple Quote not working - maozao - 2017-12-03

"Congratulations! No corrupt files have been found on your installation."

About the templates, here are the changed ones: https://gyazo.com/0c8da7127252775b97e40d48448681c4

But, checking the diff in the files, it's just the SEO plugin that is red and in some of those pages the "thank you/like" system, nothing really related to the thread buttons.

Actually, I can see an error in the console after I click in the "Quote these posts now": https://gyazo.com/573b4cbf88a3099605c7312bb80a7df1