MyBB Community Forums
Problem with preview of a new post - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: Problem with preview of a new post (/thread-215461.html)



Problem with preview of a new post - OlDirty - 01-18-2018

Hi,

at least one user in my forum is experiencing a problem, I can't explain to myself.
When he wants to answer another post and clicks on preview afterwards, there appears a long country list below the actual written text and at least the first row of the written text disappears.

Any ideas?
If you need more information, let me know.


RE: Problem with preview of a new post - Brian. - 01-19-2018

Hello,

Did you install any plugin recently? If so try disabling some plugins and try again.

Let me know If I helped.


RE: Problem with preview of a new post - isoldehn - 01-19-2018

What is in your Ungrouped Templates —> previewpost?

There may be an additional variable added causing this?


RE: Problem with preview of a new post - Livewire - 01-19-2018

PM me with a test admin account, it could be a plugin that's causing it but without looking into it can't help.


RE: Problem with preview of a new post - OlDirty - 01-19-2018

We found a browser translation addon, that might be causing this. The user will let me know whether it was that addon


RE: Problem with preview of a new post - OlDirty - 01-31-2018

(01-19-2018, 04:31 PM)isoldehn Wrote: What is in your Ungrouped Templates —> previewpost?

There may be an additional variable added causing this?

It looks like this:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder tfixed clear no_bottom_border">
<tr>
<td class="thead"><strong>{$lang->post_preview}</strong></td>
</tr>
<tr>
	<td id="posts_container">
		<div id="posts">
			{$postbit}
		</div>
	</td>
</tr>
</table>
<br />



RE: Problem with preview of a new post - .m. - 01-31-2018

Quote:We found a browser translation addon, that might be causing this
as you said, most probably that should be the cause.


RE: Problem with preview of a new post - OlDirty - 01-31-2018

(01-31-2018, 12:47 PM).m. Wrote:
Quote:We found a browser translation addon, that might be causing this
as you said, most probably that should be the cause.

The user disabled the addon and unfortunately it wasn't causing the problem.


RE: Problem with preview of a new post - .m. - 01-31-2018

^ user should try using a different browser !