MyBB Community Forums
Boardstats not working properly. - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: Boardstats not working properly. (/thread-221213.html)



Boardstats not working properly. - vonmhel1995 - 2018-12-25

Hi, my boardstats not working properly. how to fixed this
   


RE: Boardstats not working properly. - Serpius - 2018-12-25

(2018-12-25, 12:34 PM)vonmhel1995 Wrote: Hi, my boardstats not working properly. how to fixed this

What's wrong with the BoardStats? 

Looks OK to me.


RE: Boardstats not working properly. - vonmhel1995 - 2018-12-25

(2018-12-25, 01:48 PM)Serpius Wrote:
(2018-12-25, 12:34 PM)vonmhel1995 Wrote: Hi, my boardstats not working properly. how to fixed this

What's wrong with the BoardStats? 

Looks OK to me.

   

usergroup colored


RE: Boardstats not working properly. - iAndrew - 2018-12-25

Is Templates > Your theme > index_whosonline > index_whosonline default?


RE: Boardstats not working properly. - vonmhel1995 - 2018-12-25

(2018-12-25, 03:30 PM)iAndrew Wrote: Is Templates > Your theme > index_whosonline > index_whosonline  default?

Yes this is the code of index_whosonline
<tr>
<td class="tcat"><span class="smalltext"><strong>{$lang->whos_online}</strong> [<a href="online.php">{$lang->complete_list}</a>]</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1"><span class="smalltext">{$lang->online_note}<br />{$onlinemembers}</span></td>
</tr>



RE: Boardstats not working properly. - effone - 2018-12-25

Try replacing your index.php (and portal.php as well) with the one in latest package, If you are not using the latest version.
We have reworked on placing $lang->comma twice for who's online if I can remember correct, that might be the issue ...