MyBB Community Forums
No CSS shows on forum when I go to the website without a www infront of the url - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: No CSS shows on forum when I go to the website without a www infront of the url (/thread-221710.html)



No CSS shows on forum when I go to the website without a www infront of the url - Zerxal - 2019-01-28

Link to website: scpforums.com

You can see that when you go to it without a www infront of the URL it shows no CSS, but when I go to it with the www the css does show. How do I fix this?


RE: No CSS shows on forum when I go to the website without a www infront of the url - iAndrew - 2019-01-28

Your site shows CSS with or with out the www for me.


RE: No CSS shows on forum when I go to the website without a www infront of the url - Zerxal - 2019-01-28

(2019-01-28, 02:48 PM)iAndrew Wrote: Your site shows CSS with or with out the www for me.

Did you connect on PC or mobile?


RE: No CSS shows on forum when I go to the website without a www infront of the url - iAndrew - 2019-01-28

(2019-01-28, 03:16 PM)Zerxal Wrote: Did you connect on PC or mobile?

Laptop.


RE: No CSS shows on forum when I go to the website without a www infront of the url - Zerxal - 2019-01-28

(2019-01-28, 03:43 PM)iAndrew Wrote:
(2019-01-28, 03:16 PM)Zerxal Wrote: Did you connect on PC or mobile?

Laptop.

I guess it's just me, do you know of anything that could cause it?