MyBB Community Forums
Plugins page is white - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Extensions (https://community.mybb.com/forum-201.html)
+--- Forum: Plugins (https://community.mybb.com/forum-73.html)
+---- Forum: Plugin Support (https://community.mybb.com/forum-72.html)
+---- Thread: Plugins page is white (/thread-223872.html)



Plugins page is white - makpaolo - 2019-07-13

So, I know that this can be caused by a plugin and just need to remove files.. well.. only problem is I haven't activated or deactivated any plugins in few days, but when I went to deactivate one, it seems like plugins page is white and i am not sure which plugin is cause this.

I do have a few plugins added.. so will be hard to do 1 by 1 or even most recent. Any ideas on figuring it out? Thanks mybb


RE: Plugins page is white - .m. - 2019-07-13

can you move all files & folders in plugins folder to a new folder (eg. ~/inc/plugins2) AND
move back plugin files & folders one by one & simultaneously refresh plugins page to find the faulty ..


RE: Plugins page is white - makpaolo - 2019-07-13

(2019-07-13, 06:37 AM).m. Wrote: can you move all files & folders in plugins folder to a new folder (eg. ~/inc/plugins2) AND
move back plugin files & folders one by one & simultaneously refresh plugins page to find the faulty ..

Hey thanks for the help .m. but I have not cleaned out my plugins list lately and it is pretty filled... Taking them one by one might be one long time. If that is the only option we have, I'll have to refresh my memory and find only latest plugins I have added and test it that way. Hoping for another solution.


RE: Plugins page is white - .m. - 2019-07-13

if there are many plugin files then moving a couple to a temporary folder might fix the white page issue !

btw, have you checked recent entries of server error log at web host panel ? they might have the clue.


RE: Plugins page is white - makpaolo - 2019-07-13

(2019-07-13, 06:53 AM).m. Wrote: if there are many plugin files then moving a couple to a temporary folder might fix the white page issue !

btw, have you checked recent entries of server error log at web host panel ? they might have the clue.

Thank u .m.

So what I did was make a plugins2 folder, then sort by last date modified, and went down the list. After going to about 3-4 plugins, it turns out the mistake was from me editing a plugin and having incorrect data in it. It is now working again. Thank you for the easy solution Smile