MyBB Community Forums
Quickreply Quote not Working? - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Extensions (https://community.mybb.com/forum-201.html)
+--- Forum: Themes (https://community.mybb.com/forum-103.html)
+---- Forum: Theme Development (https://community.mybb.com/forum-105.html)
+---- Thread: Quickreply Quote not Working? (/thread-224360.html)



Quickreply Quote not Working? - deserts - 08-24-2019

Can't get "You have selected one or more posts to quote. Quote these posts now or deselect them."

to go away. It's there even if I haven't quoted anything, and when I try to Quote nothing shows up, and Deselect won't work either. I tried reverting the template and it fixed the issue, but when I made modifications it gave me the same error.

Here's whats in my showthread_quickreply:

<div id="quickreply_spinner" class="showthread_spinner" style="display: none"><img src="{$theme['imgdir']}/spinner.gif" /></div>
<br />
{$moderation_notice}
<form method="post" action="newreply.php?tid={$tid}&amp;processed=1" name="quick_reply_form" id="quick_reply_form">
<input type="hidden" name="my_post_key" value="{$mybb->post_code}" />
<input type="hidden" name="subject" value="RE: {$reply_subject}" />
<input type="hidden" name="action" value="do_newreply" />
<input type="hidden" name="posthash" value="{$posthash}" id="posthash" />
<input type="hidden" name="quoted_ids" value="" id="quoted_ids" />
<input type="hidden" name="lastpid" id="lastpid" value="{$last_pid}" />
<input type="hidden" name="from_page" value="{$page}" />
<input type="hidden" name="tid" value="{$tid}" />
<input type="hidden" name="method" value="quickreply" />

<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead{$collapsedthead['quickreply']}" colspan="2">
<div><strong>REPLY</strong></div>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody style="{$collapsed['quickreply_e']}" id="quickreply_e">
<tr>
<td class="{$trow}">
<div style="width: 100%">
<textarea style="width: 100%; padding: 10px; margin: 0; resize: none;" rows="8" cols="80" placeholder="Type your Reply to this Thread here." name="message" id="message" tabindex="1"></textarea>
</div>
<div class="editor_control_bar" style="width: 100%;padding: 10px;margin-top: 5px;" id="quickreply_multiquote">
<span class="smalltext">
{$lang->quickreply_multiquote_selected} <a href="./newreply.php?tid={$tid}&amp;load_all_quotes=1" onclick="return Thread.loadMultiQuoted();">{$lang->quickreply_multiquote_now}</a> {$lang->or} <a href="javascript:void(0)" onclick="Thread.clearMultiQuoted(); return false;">{$lang->quickreply_multiquote_deselect}</a>.
</span>
</div>
</td>
</tr>
{$captcha}
<tr>
<td colspan="2" align="center" class="tfoot"><input type="submit" class="button" value="Post" tabindex="2" accesskey="s" id="quick_reply_submit" tyle="padding: 10px 15px;"/> <input type="submit" class="button" name="previewpost" value="Preview" tabindex="3" tyle="padding: 10px 15px;"/></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</form>


Where did I go wrong? Replying with a link to another thread won't help, I've already looked at plenty and none of them helped.


RE: Quickreply Quote not Working? - noyle - 08-24-2019

Seems fine.

What's the version of your MyBB? Do you use the default theme/template?

What browser are you using? Could you open the browser's developer tool and switch to the Console tab, try click the "Quote these posts now" link or "deselect them" link to see if there's any output?

BTW, your selected post(s) to quote are stored in your browser's Cookies. If you can't make the "Quote these posts now" link to put these post(s) in the reply text box area, or make the "deselect them" link to clear these selections, you'll always has the tip displayed under Quick Reply box or New Replay to another thread, unless you purge that cookie.

As far as I know, at least quoting under the Quick Reply box should be working.


RE: Quickreply Quote not Working? - deserts - 08-25-2019

(08-24-2019, 10:50 AM)noyle Wrote: Seems fine.

What's the version of your MyBB? Do you use the default theme/template?

What browser are you using? Could you open the browser's developer tool and switch to the Console tab, try click the "Quote these posts now" link or "deselect them" link to see if there's any output?

BTW, your selected post(s) to quote are stored in your browser's Cookies. If you can't make the "Quote these posts now" link to put these post(s) in the reply text box area, or make the "deselect them" link to clear these selections, you'll always has the tip displayed under Quick Reply box or New Replay to another thread, unless you purge that cookie.

As far as I know, at least quoting under the Quick Reply box should be working.

I'm using a Custom Theme that I've made myself. Tried everything, nothing is working.


RE: Quickreply Quote not Working? - noyle - 08-26-2019

(08-25-2019, 10:24 PM)deserts Wrote: I'm using a Custom Theme that I've made myself. Tried everything, nothing is working.

Check showthread template to have the following js included just before </head>:

<....

Default for showthread:

<....

Hope this works.


(08-25-2019, 10:24 PM)deserts Wrote: I'm using a Custom Theme that I've made myself. Tried everything, nothing is working.

Sorry, I didn't notice there's a little difference of your theme from the MyBB default style.

Have a look at this line in the MyBB default style for showthread_quickreply:
<div class="editor_control_bar" style="width: 95%; padding: 4px; margin-top: 3px; display: none;" id="quickreply_multiquote">

There is a display: none; style set for the quote tips by default. Add it back in your custom template.

PS, sorry for PMed you.