MyBB Community Forums
[ul] [li] display at showthread - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: 1.8 Support (https://community.mybb.com/forum-175.html)
+--- Forum: General Support (https://community.mybb.com/forum-176.html)
+--- Thread: [ul] [li] display at showthread (/thread-227876.html)

Pages: 1 2


[ul] [li] display at showthread - Kiddo Monster - 2020-05-19

I don't know what was I just done Sad

[Image: RDUMUfl.png]

[ul] & [li] show at showthrad page and I looking answer for my problem.

Help me please Rolleyes


RE: [ul] [li] display at showthread - .m. - 2020-05-19

do you mean that above content is displayed in every thread page ?
can we have your forum url ..


RE: [ul] [li] display at showthread - Kiddo Monster - 2020-05-19

(2020-05-19, 02:40 AM).m. Wrote: do you mean that above content is displayed in every thread page ?
can we have your forum url ..

No bro It doesn't show that content in everywhere. I would like to type like this

[Image: 2jEcnkd.png]

but It show like this.

[Image: hHKcM9W.png]

Sorry forum is adult content and it's Offline. Sad


RE: [ul] [li] display at showthread - .m. - 2020-05-19

have you checked regular codes - bold, italics, image ... etc
do they work ?

check editor settings - is it set to partial mode ?


RE: [ul] [li] display at showthread - Kiddo Monster - 2020-05-19

(2020-05-19, 08:27 AM).m. Wrote: have you checked regular codes - bold, italics, image ... etc
do they work ?

check editor settings - is it set to partial mode ?

those all work well just only ul li tags Sad


RE: [ul] [li] display at showthread - .m. - 2020-05-19

have you checked whether UL & LI codes work in MyBB's Stock Theme ?


RE: [ul] [li] display at showthread - Kiddo Monster - 2020-05-19

(2020-05-19, 10:15 AM).m. Wrote: have you checked whether UL & LI codes work in MyBB's Stock Theme ?

It also doesn't work at Default theme.


RE: [ul] [li] display at showthread - .m. - 2020-05-19

okay. [UL] & [LI] tags do not work unless you have added MyCodes for them.
see replies here => Link


RE: [ul] [li] display at showthread - Kiddo Monster - 2020-05-20

(2020-05-19, 10:38 AM).m. Wrote: okay. [UL] & `
[*]` tags do not work unless you have added MyCodes for then.
see replies here => Link
[*]
Sorry for late reply bro, that solution didn't fix my problem Sad


RE: [ul] [li] display at showthread - Omar G. - 2020-05-21

These aren’t core tags.