MyBB Community Forums
Weird code when posting - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.2 Series (https://community.mybb.com/forum-3.html)
+------ Forum: MyBB 1.2 General Support (https://community.mybb.com/forum-4.html)
+------ Thread: Weird code when posting (/thread-25226.html)



Weird code when posting - Exsurantoel - 2007-11-01

Whenever I try to post a thread or a reply, I get:
Fatal error: Call to undefined function: update_thread_data() in /home/joeloliz/public_html/forum/inc/datahandlers/post.php on line 1164
I've tried de-activating all the plugins that let me view the forum, but now it's everytime I post.


RE: Weird code when posting - Ryan Loos - 2007-11-01

Ensure that all your files are from the latest release of MyBB. Sometimes during uploading, some files do not upload correctly for whatever reason and the old version remains.


RE: Weird code when posting - Yumi - 2007-11-01

Also, possibly an old plugin...


RE: Weird code when posting - LeX- - 2007-11-01

That function is still in use in MyBB 1.2.9; try to reupload your ./inc/functions.php


RE: Weird code when posting - Exsurantoel - 2007-11-01

LeX- Wrote:That function is still in use in MyBB 1.2.9; try to reupload your ./inc/functions.php
Thanks, worked perfectly!