MyBB Community Forums
Annoucements - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Community Archive (https://community.mybb.com/forum-106.html)
+--- Forum: Archived Forums (https://community.mybb.com/forum-143.html)
+---- Forum: Archived Development and Support (https://community.mybb.com/forum-155.html)
+----- Forum: MyBB 1.2 Series (https://community.mybb.com/forum-3.html)
+------ Forum: MyBB 1.2 General Support (https://community.mybb.com/forum-4.html)
+------ Thread: Annoucements (/thread-4039.html)

Pages: 1 2


Annoucements - Boring Dude - 2005-09-28

how did this forum get those announcements on just the first page, I have looked all through my admin section but I can't find it, can anyone help thanks


RE: Annoucements - Kimmo - 2005-09-28

I am using one of the plugins provided by MusicalMidget...I believe I got it from http://mods.mybboard.com/

cheers,
Kimmo


RE: Annoucements - Boring Dude - 2005-09-28

thank you very very very much Big Grin


RE: Annoucements - Boring Dude - 2005-09-28

I just looked now, ut it doesn't work for me


RE: Annoucements - Shochu - 2005-09-28

Are you using this one?

http://mods.mybboard.com/view.php?did=6

I installed it last week and it worked for me.


RE: Annoucements - Kodaks - 2005-09-28

Be sure the mod you are using is for the correct version that your board is currently.


RE: Annoucements - hemi - 2005-09-29

Is there a template to edit after you install this mod? There's nothing in the read me file or mods.bbs website about it. The table shows, just nottun in it Big Grin What do I edit to get my message in the table now? Thanks


RE: Annoucements - Kimmo - 2005-09-29

you can change the message shown in the AdminCP - Board Settings - Change - Board Message Setting

cheers,
Kimmo



RE: Annoucements - Boring Dude - 2005-09-29

I tried it, it doesn't work, it is probably because I change the header a lot and so it wouldn't work, that is the only think I can think of for ehy it doesn't work, it is installed, and in the board settings but it doesn't appear, probably my fault b


RE: Annoucements - hemi - 2005-09-29

Kimmo Wrote:you can change the message shown in the AdminCP - Board Settings - Change - Board Message Setting

cheers,
Kimmo

Fantastic Kimmo, thank you. Smile I see there are 2 of those boxes however in the MyBB entry, so of course my next question would be is how is that done?Big Grin Can I re-name the php plugin file and add it as another plugin?