MyBB Community Forums
problem using msgboard - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Extensions (https://community.mybb.com/forum-201.html)
+--- Forum: Plugins (https://community.mybb.com/forum-73.html)
+---- Forum: Plugin Support (https://community.mybb.com/forum-72.html)
+---- Thread: problem using msgboard (/thread-8157.html)



problem using msgboard - NSH - 2006-04-10

this is what happens when i use this mod-

[Image: boardmsg7vw.png]


RE: problem using msgboard - Ryan Ashbrook - 2006-04-10

I'm going to move this to the Code Modifications Forum.

And make sure there is only one instance of '$boardmsg' in the header template. If there is more, then delete all of them but one.


RE: problem using msgboard - NSH - 2006-04-10

how to do that?

that's the tempate (header) :

	<script language="Javascript" type="text/javascript">
		 var cookieDomain = "$settings[cookiedomain]";
		 var cookiePath = "$settings[cookiepath]";
		 var quickdelete_confirm = "$lang->quickdelete_confirm";
		 var newpm_prompt = "$lang->newpm_prompt";
		 var deleteevent_confirm = "$lang->deleteevent_confirm";
		 var removeattach_confirm = "$lang->removeattach_confirm";
	</script>
	<a name="top"></a>
	<div id="container">
		<div id="header">
			<div class="logo"><a href="$settings[bburl]/index.php"><img src="$theme[logo]" alt="$settings[bbname]" border="0" /></a></div>
			<div class="menu">
				<ul>
					<li><a href="$settings[bburl]/search.php"><img src="$theme[imgdir]/toplinks/search.gif" border="0" alt="$lang->toplinks_search" />$lang->toplinks_search</a></li>
					<li><a href="$settings[bburl]/memberlist.php"><img src="$theme[imgdir]/toplinks/memberlist.gif" border="0" alt="$lang->toplinks_memberlist" />$lang->toplinks_memberlist</a></li>
					<li><a href="$settings[bburl]/calendar.php"><img src="$theme[imgdir]/toplinks/calendar.gif" border="0" alt="$lang->toplinks_calendar" />$lang->toplinks_calendar</a></li>
					<li><a href="$settings[bburl]/misc.php?action=help"><img src="$theme[imgdir]/toplinks/help.gif" border="0" alt="$lang->toplinks_help" />$lang->toplinks_help</a></li>
				</ul>
			</div>
			<hr class="hidden" />
			<div id="panel">
				$welcomeblock
			</div>
		</div>
		<hr class="hidden" />
		<br class="clear" />
		<div id="content">
			$bannedwarning
			$bbclosedwarning
			$unreadreports
			$boardmsg
			<navigation>
			<br class="clear" />



RE: problem using msgboard - Ryan Ashbrook - 2006-04-10

Show me your index template.


RE: problem using msgboard - NSH - 2006-04-10

<html>
<head>
<title>$settings[bbname]</title>
$headerinclude
</head>
<body>
$header
$boardmsg
$boardmsg
$boardmsg
$boardmsg
$forums
<table border="0" cellspacing="$theme[borderwidth]" cellpadding="$theme[tablespace]" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead">
<div class="expcolimage"><a href="javascript:expandCollapse('boardstats');"><img src="$theme[imgdir]/collapse$collapsedimg[boardstats].gif" id="boardstats_collapseimg" border="0" alt="[-]" /></a></div>
<div><strong>$lang->boardstats</strong></div>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody style="$collapsed[boardstats_e]" id="boardstats_e">
$whosonline
$birthdays
$forumstats
</tbody>
</table>
<br />
<table border="0" cellspacing="$theme[borderwidth]" cellpadding="$theme[tablespace]" class="tborder">
<tr>
<td class="trow1">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td valign="middle" align="left">
<table cellspacing="0" cellpadding="2" border="0">
<tr><td><img src="$theme[imgdir]/on.gif" alt="$lang->new_posts" /></td><td class="trow"><span class="smalltext">$lang->new_posts</span></td></tr>
<tr><td><img src="$theme[imgdir]/off.gif" alt="$lang->no_new_posts" /></td><td class="trow"><span class="smalltext">$lang->no_new_posts</span></td></tr>
<tr><td><img src="$theme[imgdir]/offlock.gif" alt="$lang->forum_locked" /></td><td class="trow"><span class="smalltext">$lang->forum_locked</span></td></tr>
</table>
</td>
<td valign="top" align="right">
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr><td valign="top" align="right">
<span class="smalltext">$logoutlink<a href="misc.php?action=markread">$lang->markread</a> | <a href="showteam.php">$lang->forumteam</a> | <a href="stats.php">$lang->forumstats</a></span>
</td></tr>
$loginform
</table>
</td></tr>
</table>
</td></tr>
</table>
$footer
</body>
</html>

lol.
how could've happend?


RE: problem using msgboard - Lapsetur - 2006-04-10

$boardmsg
$boardmsg
$boardmsg
$boardmsg

I thing you have deactivated and activated the mod several times

and delete all $boardmsg in index template


RE: problem using msgboard - NSH - 2006-04-10

worked. thanks both.