MyBB Community Forums
[Plugin] Facebook Connect for MyBB - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Resources (https://community.mybb.com/forum-8.html)
+--- Forum: Third Party Integration (https://community.mybb.com/forum-132.html)
+--- Thread: [Plugin] Facebook Connect for MyBB (/thread-82730.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - ckelly06 - 2011-04-26

How do I get rid of the "Link Account with Facebook" link for existing users? I don't want to show this, I think it's confusing.
Here's another problem I noticed. When you click the "connect with facebook" button the register page is blank. Any ideas how to fix it?


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - Thruster - 2011-04-26

same problem here..
and the "Link Your Account with Facebook" text can be removed by going to the fbconnect.php file and edit it. find "Link Your Account with Facebook" and remove it... that will help you...
so, i am using paid hosting now... still test forum... but on paid hosting..
and facing the same problem ckelly is facing...
wow... just worked once for me... hope it goes like this.. now, its all set with me.. Smile


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - ckelly06 - 2011-04-27

Thruster, did you changes something to get it working? I just disabled it on my forum because it was buggy.


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - Nayar - 2011-04-29

I updated the plugin to 1.5 Beta. Please see if the reload problem persist.


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - Thruster - 2011-04-29

(2011-04-27, 05:25 AM)ckelly06 Wrote: Thruster, did you changes something to get it working? I just disabled it on my forum because it was buggy.

i didn't do anything special. it was problem with my host, my last test forum was on free host, that is why, and this time on the paid hosting, i put API and Secret of another domain that is why it wasn't working.. damn confusion... lol
(2011-04-29, 11:23 AM)Nayar Wrote: I updated the plugin to 1.5 Beta. Please see if the reload problem persist.

going to check the updated one..
the updated plugin works fine.. thanks Nayar


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - nadlerz - 2011-04-30

What should be input here > Additional Permissions
Refer to this document for more help: http://developers.facebook.com/docs/authentication/permissions


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - Thruster - 2011-05-05

(2011-04-30, 11:14 AM)nadlerz Wrote: What should be input here > Additional Permissions
Refer to this document for more help: http://developers.facebook.com/docs/authentication/permissions

you can add some strings from the "user permissions" column in url: http://developers.facebook.com/docs/authentication/permissions
then you'd be able to deal with the emails, posts, friends list (or whatever you added to that box) depending upon how the plugin is made for different permissions...

thats what i know,


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - Twinn - 2011-05-16

Hi,

I have just installed the plugin and it is working, I have placed it in the menu on http://www.ilivehiphop.net/forum

But the image for "connect with facebook" button isn't showing, it just says "Link account with Facebook" as a text link, which doesnt look nice.

Please help. Thank you

The image is uploaded to my host under forum/fbcore


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - Thruster - 2011-05-16

(2011-05-16, 01:06 PM)Twinn Wrote: Hi,

I have just installed the plugin and it is working, I have placed it in the menu on http://www.ilivehiphop.net/forum

But the image for "connect with facebook" button isn't showing, it just says "Link account with Facebook" as a text link, which doesnt look nice.

Please help. Thank you

The image is uploaded to my host under forum/fbcore

if you read the "How to Update" info on Nayar's forum, you'll get the error fixed... Smile


RE: [Plugin] Facebook Connect for MyBB - Twinn - 2011-05-16

ok thank you Smile

One thing. I just tried to register with an old facebook account I have and it takes me to facebook and requests permission, I say yes and it takes me back to my forums and I can't register.... the text that says login/register with facebook is not a link, it is just text (I have attached an image below so you can see what I mean)

[attachment=22761]

How can I resolve this? thank you