MyBB Community Forums
Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - Printable Version

+- MyBB Community Forums (https://community.mybb.com)
+-- Forum: Resources (https://community.mybb.com/forum-8.html)
+--- Forum: Tutorials (https://community.mybb.com/forum-38.html)
+--- Thread: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum (/thread-92128.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - .m. - 2013-04-20

^ it is your forum root directory. it consists of MyBB main files (eg. index.php, member.php, global.php and many other php files)


RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - Disabled Angel - 2013-04-20

The problem with it now, is that it's moved everything back now I've removed the mark forum read icons, that means the bit where the last post information should go has gone under posts.

EDIT: Sorted. For some reason the icons won't change when I upload a different file with the same number.


RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - baecedar - 2013-04-24

Hi guys.. if someone is willing to assist me I would really appreciate it.
I want to move .thead.
Please tell me what to change so that my tabel of columns from main forum page stays fitted.
I'm asking this becouse I deleted the first column ("Forums contains no new posts") and now as I have other category with icons for each forum, but after I deleted the first column, the other of my columns went to left not remaining arranged to the header with titles (Threads, Posts, Last Post).

I show you a print screen:
[Image: 1MAjW.jpg]

As for deleting the first column ("Forums contains no new posts") I followed this steps:
 Navigate to ACP > Themes & Templates > Templates > your set > Forum Bit Templates > forumbit_depth1_cat.
    Find <td class="tcat" colspan="2"> and replace it with <td class="tcat">.
    Navigate to forumbit_depth2_cat and forumbit_depth2_forum.
    Delete the following lines from both of the templates:
    Code:
    <td class="{$bgcolor}" align="center" valign="top" width="1"><img src="{$theme['imgdir']}/{$lightbulb['folder']}.gif" alt="{$lightbulb['altonoff']}" title="{$lightbulb['altonoff']}" class="ajax_mark_read" id="mark_read_{$forum['fid']}" /></td>
    Navigate to Themes & Templates > Forum Display Templates > forumdisplay_subforums and delete <td class="tcat" width="2%"> </td>.

I simply want to allign them correctly. To move the line table header saying "Forum," "Threads," "Posts," and "Last Post" just more to the right so that 'Forum' comes above name of forum, not above the icon.
Thank you!

LATER EDIT: Sorry for multiple post of this thread. I had it solved!
Add
 colspan="2" 
after first
<td class="tcat"
in forumbit_depth1_cat.


RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - Temp321 - 2013-04-27

I need help with icons.
They won't show up.
Can admin help me, and if it would be quicker to help fix this by having my account info, please send me a PM.
Thank you.

(2013-04-24, 10:50 PM)baecedar Wrote: Hi guys.. if someone is willing to assist me I would really appreciate it.
I want to move .thead.
Please tell me what to change so that my tabel of columns from main forum page stays fitted.
I'm asking this becouse I deleted the first column ("Forums contains no new posts") and now as I have other category with icons for each forum, but after I deleted the first column, the other of my columns went to left not remaining arranged to the header with titles (Threads, Posts, Last Post).

I show you a print screen:
[Image: 1MAjW.jpg]

As for deleting the first column ("Forums contains no new posts") I followed this steps:
 Navigate to ACP > Themes & Templates > Templates > your set > Forum Bit Templates > forumbit_depth1_cat.
    Find <td class="tcat" colspan="2"> and replace it with <td class="tcat">.
    Navigate to forumbit_depth2_cat and forumbit_depth2_forum.
    Delete the following lines from both of the templates:
    Code:
    <td class="{$bgcolor}" align="center" valign="top" width="1"><img src="{$theme['imgdir']}/{$lightbulb['folder']}.gif" alt="{$lightbulb['altonoff']}" title="{$lightbulb['altonoff']}" class="ajax_mark_read" id="mark_read_{$forum['fid']}" /></td>
    Navigate to Themes & Templates > Forum Display Templates > forumdisplay_subforums and delete <td class="tcat" width="2%"> </td>.

I simply want to allign them correctly. To move the line table header saying "Forum," "Threads," "Posts," and "Last Post" just more to the right so that 'Forum' comes above name of forum, not above the icon.
Thank you!

LATER EDIT: Sorry for multiple post of this thread. I had it solved!
Add
 colspan="2" 
after first
<td class="tcat"
in forumbit_depth1_cat.
The pic not showing icons is what I am experiencing.
Someone please help me solve it asap. I need the forum to work by Sunday to show it to a group of people for approval.
Thank you, and please pm me if you want login info if that will solve the problem faster.

Never mind. I made a mistake and now the icons are showing.


RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - badger413 - 2013-04-29

(2011-05-04, 03:19 PM)Yaldaram Wrote:
(2011-05-04, 04:43 AM)kadhafi Wrote: Awesome yaldaram, finally found thist tut..By the way what if i will remove the original icon? I mean the on,off,offlock? And replace with the custom icon just like yaldaram.com

From forumbit_depth2_forum and forumbit_depth2_cat find and remove:

<td class="{$bgcolor}" align="center" valign="top" width="1"><img src="{$theme['imgdir']}/{$lightbulb['folder']}.gif" alt="{$lightbulb['altonoff']}" title="{$lightbulb['altonoff']}" class="ajax_mark_read" id="mark_read_{$forum['fid']}" /></td>

Everything went smoothly and good but when I delete and remove the code you mentioned it deletes the post area.

   


RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - Grid - 2013-05-06

Regarding to the last lines of the first message, what does this mean, please? :

--------------------------
Within the same template find;

PHP Code: <td class="tcat" width="2%">&nbsp;</td>

and the following just after that;

PHP Code: <td class="tcat" width="2%">&nbsp;</td>
--------------------------

The two lines of PHP code are the same, what should I do with them?.

Thanks...


RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - .m. - 2013-05-06

^ find that code in forumdisplay_subforums template and add it exactly as is in next line.
it looks like this
<td class="tcat" width="2%">&nbsp;</td>
<td class="tcat" width="2%">&nbsp;</td>



RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - Grid - 2013-05-06

Hi, so I have to find this line:

<td class="tcat" width="2%">&nbsp;</td>

(originally there's only one)

and add a copy of it just below.

Thanks...


RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - dhruvseth2002 - 2013-05-10

Hi bro i recently add Custom Forum Icons http://community.mybb.com/thread-92128.html in my site but face some problem

[Image: zJGrMeo.png]


RE: Custom Forum Icons ~ A Unique icon for Each Forum - Yaldaram - 2013-05-10

Repeat this step;
(2011-04-13, 12:23 PM)Yaldaram Wrote: Go to: ACP > Templates > Your theme's templates > Forumbit templates > forumbit_depth1_cat > and find;
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
and Change it to;
<td class="tcat" colspan="3"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>

Save [i]forumbit_depth1_cat[/i] template.