Thread Rating:
  • 20 Vote(s) - 4.15 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] Square theme
The text is not appearing for me -_-
Reply
(2015-06-29, 05:29 PM)TheEpicCooldeal Wrote: The text is not appearing for me -_-

Install the plugin that comes with the theme.
I don't give support on PM.
Reply
I fixed it but in one of the pictures you posted it has the user's profile summary or info on the left, for me the profile summary is still on the top
Reply
(2015-06-30, 05:16 AM)TheEpicCooldeal Wrote: I fixed it but in one of the pictures you posted it has the user's profile summary or info on the left, for me the profile summary is still on the top

You need to change the layout of the postbit to classic mode, inside the settings of your ACP and your profile.
I don't give support on PM.
Reply
Sorry but, Where exactly in the ACP?
Reply
(2015-06-30, 05:28 AM)TheEpicCooldeal Wrote: Sorry but, Where exactly in the ACP?

ACP > Configuration > Settings > Show Thread Options > Display posts using the classic layout

And User CP > Edit options > Check -> Display posts in classic mode.
I don't give support on PM.
Reply
(2015-07-06, 03:06 AM)eNvy Wrote:
(2015-07-05, 09:04 PM)GreyGhost Wrote: Hey eNvy. Still loving your theme! Again thanks so much Big Grin

I just noticed the reputation page though for members seems to be a bit broken:

[Image: e8zixSs.png]

Usually there is a table outlined with your rep over the last 6 months with numbers, and in the green box is the total number. Not a big deal, but do you know whats up?

I thought maybe it was something I did or a plugin, but it appears to be present in a fresh copy of the theme I have installed as well.

Are you running this theme on 1.6 or 1.8? Because this is the 1.6 version, and if you use it into 1.8 things will be broken (Same using 1.8 theme on 1.6) Toungue

Posting in the right place now.

I am using myBB 1.8 and the 1.8 version of this theme.
[Image: TVGF_signature.png]
TheVideoGameForum.com
Reply
(2015-07-06, 04:46 AM)GreyGhost Wrote:
(2015-07-06, 03:06 AM)eNvy Wrote:
(2015-07-05, 09:04 PM)GreyGhost Wrote: Hey eNvy. Still loving your theme! Again thanks so much Big Grin

I just noticed the reputation page though for members seems to be a bit broken:

[Image: e8zixSs.png]

Usually there is a table outlined with your rep over the last 6 months with numbers, and in the green box is the total number. Not a big deal, but do you know whats up?

I thought maybe it was something I did or a plugin, but it appears to be present in a fresh copy of the theme I have installed as well.

Are you running this theme on 1.6 or 1.8? Because this is the 1.6 version, and if you use it into 1.8 things will be broken (Same using 1.8 theme on 1.6) Toungue

Posting in the right place now.

I am using myBB 1.8 and the 1.8 version of this theme.

Let me check this in a fresh install, wait for my response.
I don't give support on PM.
Reply
(2015-07-06, 07:44 AM)eNvy Wrote: Let me check this in a fresh install, wait for my response.

Thanks eNvy.
[Image: TVGF_signature.png]
TheVideoGameForum.com
Reply
[Image: VnJADbD.png]

Seems to work fine for me.
I don't give support on PM.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)