Thread Rating:
  • 20 Vote(s) - 4.15 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[For 1.8] Square theme
(2016-04-08, 05:13 PM)zomgasd Wrote:
(2016-04-08, 05:10 PM)eNvy Wrote:
(2016-04-08, 04:19 PM)zomgasd Wrote: I've figured it out: <span> wasn't closed after the registerbutton, I had to add it! New problem my login button isn't working now! I can log in through the default MyBB theme, however not on Square.
{$lang->welcome_guest} <span class="loginbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-sign-in fa-fw"></i> {$lang->welcome_login}</a></span> <span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a> </span> &mdash;  <a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=steam_login"><img border="0" src="http://steamcommunity-a.akamaihd.net/public/images/signinthroughsteam/sits_large_border.png" alt="Login through Steam" style="vertical-align:middle"></a></span>

				<div class="modal" id="quick_login" style="display: none;" 
	<form method="post" action="{$mybb->settings['bburl']}/member.php">
		<input name="action" type="hidden" value="do_login" />
		<input name="url" type="hidden" value="" />
		<input name="quick_login" type="hidden" value="1" />
      	<div class="welcometitle">
      		<h1>{$lang->xstyled_loginat} {$mybb->settings['homename']}</h1>
      	</div>
		<div class="welcomebox">
          	{$lang->xstyled_loginfirstphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginsecondphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginthirdphrase}
      	</div>
      	<div class="welcomelogin">
          	<ul>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-user fa-fw"></i></span><input name="quick_username" id="quick_login_username" type="text" value="Username" class="textlog" size="25" /></li>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-lock fa-fw"></i></span><input name="quick_password" id="quick_login_password" type="password" value="Password" class="textlog" size="25" /></li>
			</ul>
          	<br style="clear: both;"/>
          	<input name="quick_remember" id="quick_login_remember" type="checkbox" value="yes" class="checkbox" checked="checked" />
            <label for="quick_login_remember" style="color: #363636;">{$lang->remember_me}</label><br />
          	<a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw" class="lost_password">{$lang->lost_password}</a>
			<br style="clear: both;"/><br />
          	<input class="loginbutton" name="submit" type="submit" value="{$lang->login}" style="cursor: pointer;" />
			<span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a> &mdash; <a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=steam_login"><img border="0" src="http://steamcommunity-a.akamaihd.net/public/images/signinthroughsteam/sits_large_border.png" alt="Login through Steam" style="vertical-align:middle"></a></span>
      	</div>
	</form>
</div>

<script type="text/javascript">
	$("#quick_login input[name='url']").val($(location).attr('href'));
</script>

Try disabling the plugin and see if you can login.

I disabled the Steam Plugin, it still didn't bother working

Replace all the code from the header_welcomeblock_guest template with this:

{$lang->welcome_guest} <span class="loginbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-sign-in fa-fw"></i> {$lang->welcome_login}</a></span> <span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a></span>

<div class="modal" id="quick_login" style="display: none;">
	<form method="post" action="{$mybb->settings['bburl']}/member.php">
		<input name="action" type="hidden" value="do_login" />
		<input name="url" type="hidden" value="" />
		<input name="quick_login" type="hidden" value="1" />
      	<div class="welcometitle">
      		<h1>{$lang->xstyled_loginat} {$mybb->settings['homename']}</h1>
      	</div>
		<div class="welcomebox">
          	{$lang->xstyled_loginfirstphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginsecondphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginthirdphrase}
      	</div>
      	<div class="welcomelogin">
          	<ul>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-user fa-fw"></i></span><input name="quick_username" id="quick_login_username" type="text" value="Username" class="textlog" size="25" /></li>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-lock fa-fw"></i></span><input name="quick_password" id="quick_login_password" type="password" value="Password" class="textlog" size="25" /></li>
			</ul>
          	<br style="clear: both;"/>
          	<input name="quick_remember" id="quick_login_remember" type="checkbox" value="yes" class="checkbox" checked="checked" />
            <label for="quick_login_remember" style="color: #363636;">{$lang->remember_me}</label><br />
          	<a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw" class="lost_password">{$lang->lost_password}</a>
			<br style="clear: both;"/><br />
          	<input class="loginbutton" name="submit" type="submit" value="{$lang->login}" style="cursor: pointer;" />
			<span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a></span>
      	</div>
	</form>
</div>

<script type="text/javascript">
	$("#quick_login input[name='url']").val($(location).attr('href'));
</script>
I don't give support on PM.
Reply
(2016-04-08, 05:20 PM)eNvy Wrote:
(2016-04-08, 05:13 PM)zomgasd Wrote:
(2016-04-08, 05:10 PM)eNvy Wrote:
(2016-04-08, 04:19 PM)zomgasd Wrote: I've figured it out: <span> wasn't closed after the registerbutton, I had to add it! New problem my login button isn't working now! I can log in through the default MyBB theme, however not on Square.
{$lang->welcome_guest} <span class="loginbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-sign-in fa-fw"></i> {$lang->welcome_login}</a></span> <span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a> </span> &mdash;  <a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=steam_login"><img border="0" src="http://steamcommunity-a.akamaihd.net/public/images/signinthroughsteam/sits_large_border.png" alt="Login through Steam" style="vertical-align:middle"></a></span>

				<div class="modal" id="quick_login" style="display: none;" 
	<form method="post" action="{$mybb->settings['bburl']}/member.php">
		<input name="action" type="hidden" value="do_login" />
		<input name="url" type="hidden" value="" />
		<input name="quick_login" type="hidden" value="1" />
      	<div class="welcometitle">
      		<h1>{$lang->xstyled_loginat} {$mybb->settings['homename']}</h1>
      	</div>
		<div class="welcomebox">
          	{$lang->xstyled_loginfirstphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginsecondphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginthirdphrase}
      	</div>
      	<div class="welcomelogin">
          	<ul>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-user fa-fw"></i></span><input name="quick_username" id="quick_login_username" type="text" value="Username" class="textlog" size="25" /></li>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-lock fa-fw"></i></span><input name="quick_password" id="quick_login_password" type="password" value="Password" class="textlog" size="25" /></li>
			</ul>
          	<br style="clear: both;"/>
          	<input name="quick_remember" id="quick_login_remember" type="checkbox" value="yes" class="checkbox" checked="checked" />
            <label for="quick_login_remember" style="color: #363636;">{$lang->remember_me}</label><br />
          	<a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw" class="lost_password">{$lang->lost_password}</a>
			<br style="clear: both;"/><br />
          	<input class="loginbutton" name="submit" type="submit" value="{$lang->login}" style="cursor: pointer;" />
			<span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a> &mdash; <a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=steam_login"><img border="0" src="http://steamcommunity-a.akamaihd.net/public/images/signinthroughsteam/sits_large_border.png" alt="Login through Steam" style="vertical-align:middle"></a></span>
      	</div>
	</form>
</div>

<script type="text/javascript">
	$("#quick_login input[name='url']").val($(location).attr('href'));
</script>

Try disabling the plugin and see if you can login.

I disabled the Steam Plugin, it still didn't bother working

Replace all the code from the header_welcomeblock_guest template with this:

{$lang->welcome_guest} <span class="loginbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-sign-in fa-fw"></i> {$lang->welcome_login}</a></span> <span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a></span>

<div class="modal" id="quick_login" style="display: none;">
	<form method="post" action="{$mybb->settings['bburl']}/member.php">
		<input name="action" type="hidden" value="do_login" />
		<input name="url" type="hidden" value="" />
		<input name="quick_login" type="hidden" value="1" />
      	<div class="welcometitle">
      		<h1>{$lang->xstyled_loginat} {$mybb->settings['homename']}</h1>
      	</div>
		<div class="welcomebox">
          	{$lang->xstyled_loginfirstphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginsecondphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginthirdphrase}
      	</div>
      	<div class="welcomelogin">
          	<ul>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-user fa-fw"></i></span><input name="quick_username" id="quick_login_username" type="text" value="Username" class="textlog" size="25" /></li>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-lock fa-fw"></i></span><input name="quick_password" id="quick_login_password" type="password" value="Password" class="textlog" size="25" /></li>
			</ul>
          	<br style="clear: both;"/>
          	<input name="quick_remember" id="quick_login_remember" type="checkbox" value="yes" class="checkbox" checked="checked" />
            <label for="quick_login_remember" style="color: #363636;">{$lang->remember_me}</label><br />
          	<a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw" class="lost_password">{$lang->lost_password}</a>
			<br style="clear: both;"/><br />
          	<input class="loginbutton" name="submit" type="submit" value="{$lang->login}" style="cursor: pointer;" />
			<span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a></span>
      	</div>
	</form>
</div>

<script type="text/javascript">
	$("#quick_login input[name='url']").val($(location).attr('href'));
</script>
It worked, however, it didn't have the Steam Login button which I guess is fine
Reply
(2016-04-08, 05:35 PM)zomgasd Wrote:
(2016-04-08, 05:20 PM)eNvy Wrote:
(2016-04-08, 05:13 PM)zomgasd Wrote:
(2016-04-08, 05:10 PM)eNvy Wrote:
(2016-04-08, 04:19 PM)zomgasd Wrote: I've figured it out: <span> wasn't closed after the registerbutton, I had to add it! New problem my login button isn't working now! I can log in through the default MyBB theme, however not on Square.
{$lang->welcome_guest} <span class="loginbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-sign-in fa-fw"></i> {$lang->welcome_login}</a></span> <span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a> </span> &mdash;  <a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=steam_login"><img border="0" src="http://steamcommunity-a.akamaihd.net/public/images/signinthroughsteam/sits_large_border.png" alt="Login through Steam" style="vertical-align:middle"></a></span>

				<div class="modal" id="quick_login" style="display: none;" 
	<form method="post" action="{$mybb->settings['bburl']}/member.php">
		<input name="action" type="hidden" value="do_login" />
		<input name="url" type="hidden" value="" />
		<input name="quick_login" type="hidden" value="1" />
      	<div class="welcometitle">
      		<h1>{$lang->xstyled_loginat} {$mybb->settings['homename']}</h1>
      	</div>
		<div class="welcomebox">
          	{$lang->xstyled_loginfirstphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginsecondphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginthirdphrase}
      	</div>
      	<div class="welcomelogin">
          	<ul>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-user fa-fw"></i></span><input name="quick_username" id="quick_login_username" type="text" value="Username" class="textlog" size="25" /></li>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-lock fa-fw"></i></span><input name="quick_password" id="quick_login_password" type="password" value="Password" class="textlog" size="25" /></li>
			</ul>
          	<br style="clear: both;"/>
          	<input name="quick_remember" id="quick_login_remember" type="checkbox" value="yes" class="checkbox" checked="checked" />
            <label for="quick_login_remember" style="color: #363636;">{$lang->remember_me}</label><br />
          	<a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw" class="lost_password">{$lang->lost_password}</a>
			<br style="clear: both;"/><br />
          	<input class="loginbutton" name="submit" type="submit" value="{$lang->login}" style="cursor: pointer;" />
			<span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a> &mdash; <a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=steam_login"><img border="0" src="http://steamcommunity-a.akamaihd.net/public/images/signinthroughsteam/sits_large_border.png" alt="Login through Steam" style="vertical-align:middle"></a></span>
      	</div>
	</form>
</div>

<script type="text/javascript">
	$("#quick_login input[name='url']").val($(location).attr('href'));
</script>

Try disabling the plugin and see if you can login.

I disabled the Steam Plugin, it still didn't bother working

Replace all the code from the header_welcomeblock_guest template with this:

{$lang->welcome_guest} <span class="loginbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" onclick="$('#quick_login').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-sign-in fa-fw"></i> {$lang->welcome_login}</a></span> <span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a></span>

<div class="modal" id="quick_login" style="display: none;">
	<form method="post" action="{$mybb->settings['bburl']}/member.php">
		<input name="action" type="hidden" value="do_login" />
		<input name="url" type="hidden" value="" />
		<input name="quick_login" type="hidden" value="1" />
      	<div class="welcometitle">
      		<h1>{$lang->xstyled_loginat} {$mybb->settings['homename']}</h1>
      	</div>
		<div class="welcomebox">
          	{$lang->xstyled_loginfirstphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginsecondphrase}<br /><br />
          	{$lang->xstyled_loginthirdphrase}
      	</div>
      	<div class="welcomelogin">
          	<ul>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-user fa-fw"></i></span><input name="quick_username" id="quick_login_username" type="text" value="Username" class="textlog" size="25" /></li>
				<li><span class="log"><i class="fa fa-lock fa-fw"></i></span><input name="quick_password" id="quick_login_password" type="password" value="Password" class="textlog" size="25" /></li>
			</ul>
          	<br style="clear: both;"/>
          	<input name="quick_remember" id="quick_login_remember" type="checkbox" value="yes" class="checkbox" checked="checked" />
            <label for="quick_login_remember" style="color: #363636;">{$lang->remember_me}</label><br />
          	<a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw" class="lost_password">{$lang->lost_password}</a>
			<br style="clear: both;"/><br />
          	<input class="loginbutton" name="submit" type="submit" value="{$lang->login}" style="cursor: pointer;" />
			<span class="registerbutton"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register"><i style="font-size: 14px;" class="fa fa-user fa-fw"></i> {$lang->welcome_register}</a></span>
      	</div>
	</form>
</div>

<script type="text/javascript">
	$("#quick_login input[name='url']").val($(location).attr('href'));
</script>
It worked, however, it didn't have the Steam Login button which I guess is fine

Ok, now do this:

In this part:

{$lang->welcome_register}</a></span>

At the end of the </span>, you're gonna add this:

<a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=steam_login"><img border="0" src="http://steamcommunity-a.akamaihd.net/public/images/signinthroughsteam/sits_large_border.png" alt="Login through Steam" style="vertical-align:middle"></a>

Save the changes and see if you can login with both, MyBB and Steam.
I don't give support on PM.
Reply
This user has been denied support. This user has been denied support.
Hello!

I've installed a early version of this theme and modified quite a lot of it.
If I want to update it to the latets version of the theme and keep my modified things what should I do?
Reply
(2016-04-08, 08:32 PM)mrkiller2010 Wrote: Hello!

I've installed a early version of this theme and modified quite a lot of it.
If I want to update it to the latets version of the theme and keep my modified things what should I do?

Basically, you need to download the MyBB version of your Square version, and search the updated templates to apply the modifications. You need to do that on every MyBB update you're missing.
I don't give support on PM.
Reply
This user has been denied support. This user has been denied support.
(2016-04-08, 11:56 PM)eNvy Wrote:
(2016-04-08, 08:32 PM)mrkiller2010 Wrote: Hello!

I've installed a early version of this theme and modified quite a lot of it.
If I want to update it to the latets version of the theme and keep my modified things what should I do?

Basically, you need to download the MyBB version of your Square version, and search the updated templates to apply the modifications. You need to do that on every MyBB update you're missing.

What do you mean exactly?

I'm running the first version of the theme and running MyBB 1.8.7, it works fine but I'd like to update it to the latest.


What I've done is to save a backup of the theme.xml, now for updating. I've replaced all the files with the new version of the theme.

But I should update the theme.xml as well right? how would I do that and keep the modifications
Reply
Maybe a made something wrong on my forum, but where is the Latest Discussion button from the up right side? How to enable the Latest Discussion column?

My settings:
       
Reply
(2016-04-09, 09:11 AM)mrkiller2010 Wrote:
(2016-04-08, 11:56 PM)eNvy Wrote:
(2016-04-08, 08:32 PM)mrkiller2010 Wrote: Hello!

I've installed a early version of this theme and modified quite a lot of it.
If I want to update it to the latets version of the theme and keep my modified things what should I do?

Basically, you need to download the MyBB version of your Square version, and search the updated templates to apply the modifications. You need to do that on every MyBB update you're missing.

What do you mean exactly?

I'm running the first version of the theme and running MyBB 1.8.7, it works fine but I'd like to update it to the latest.


What I've done is to save a backup of the theme.xml, now for updating. I've replaced all the files with the new version of the theme.

But I should update the theme.xml as well right? how would I do that and keep the modifications

From the first version of Square to the latest there's a lot of code changed. You need to apply both, MyBB and Square updates.

The only way you can do that is manually, comparing templates and update the CSS from the first release to the latest.

I think the fastest way to do that is exporting or saving your changes, install the latest version of Square and make the changes again.

Regards.

(2016-04-09, 02:07 PM)Lyvyoo Wrote: Maybe a made something wrong on my forum, but where is the Latest Discussion button from the up right side? How to enable the Latest Discussion column?

My settings:

I removed the latest threads since the update from MyBB 1.8.6 due to a high amount of queries loaded with that method.

Use a plugin, is way better than my code.
I don't give support on PM.
Reply
Hi, Thank you so much for an awesome theme, its loading fast and found no bugs till now. Everything is neat!

I just installed My alerts mod and this is what happened - http://i.imgur.com/Xagcy9J.png

How can I fix it?
Reply
(2016-04-10, 10:30 AM)ramakrishnach21 Wrote: Hi, Thank you so much for an awesome theme, its loading fast and found no bugs till now. Everything is neat!

I just installed My alerts mod and this is what happened - http://i.imgur.com/Xagcy9J.png

How can I fix it?

I don't give support for plugins, sorry.
I don't give support on PM.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)