Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 5 Months, 4 Days ago Template mess up
#1
Solved: 5 Months, 4 Days ago
Hi everyone,

For some reason, templates got messed up. I checked the admin logs but no one modified anything.
People can't post threads and replies much because of the messed up layout.
Could you please let me know, what can be done?
Forum: https://myanimeforum.net
Regards,
Claraviolet
Reply
#2
Solved: 5 Months, 4 Days ago
Hi,

for the reply part, there are some files missing in your server:
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
jquery.sceditor.monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
jquery.sceditor.monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()

You have to reupload them or change their path in the codebuttons template.

For the new post part, almost the same:
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
jquery.sceditor.monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
jquery.sceditor.monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
I don't answer questions about localhost forums or forums without URL, I'm not a seer.  Cool
Reply
#3
Solved: 5 Months, 4 Days ago
Please go through the links in release note.
https://github.com/mybb/mybb/pull/3639#i...-480689866

First of all revert the codebuttonstemplate to original after upgrade.
SCEditor has changed the core paths alongwith theme system. It is now using flexbox as the basis of styling.

So, just forget the old themes. suggested is delete the entire sceditor folder and reupload from release package.
USE THE DEFAULT EDITOR THEME as this is the one redesigned to match with latest system.
If you are using old custom editor themes those needs to be recoded.

For further info read this:
https://www.sceditor.com/posts/migrating-to-v2/
Quote:In order to fix some issues around re-sizing and resizing the editor in a hidden parent, the theme has been updated to use flex-box. Old themes will need to be updated to the new CSS and HTML in order to work.
[Image: logo.svg.svg]
Reply
#4
Solved: 5 Months, 4 Days ago
(06-12-2019, 07:40 AM)effone Wrote: Please go through the links in release note.
https://github.com/mybb/mybb/pull/3639#i...-480689866

First of all revert the codebuttonstemplate to original after upgrade.
SCEditor has changed the core paths alongwith theme system. It is now using flexbox as the basis of styling.

So, just forget the old themes. suggested is delete the entire sceditor folder and reupload from release package.
USE THE DEFAULT EDITOR THEME as this is the one redesigned to match with latest system.
If you are using old custom editor themes those needs to be recoded.

For further info read this:
https://www.sceditor.com/posts/migrating-to-v2/
Quote:In order to fix some issues around re-sizing and resizing the editor in a hidden parent, the theme has been updated to use flex-box. Old themes will need to be updated to the new CSS and HTML in order to work.

Hi Effone,

I have deleted the sceeditor folder and uploaded it again. I have never modified the codebuttons, so it's still got the original listing.
The issue still persists. Will it take time, to update this min.js files?

Regards,
Claraviolet.

(06-12-2019, 07:24 AM)NoRules Wrote: Hi,

for the reply part, there are some files missing in your server:
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
jquery.sceditor.monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
jquery.sceditor.monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()

You have to reupload them or change their path in the codebuttons template.

For the new post part, almost the same:
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
jquery.sceditor.monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
jquery.sceditor.monocons_delight.css:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()

Thank you Norules Smile
Reply
#5
Solved: 5 Months, 4 Days ago
You didn't modify the codebuttons template, WE did.
And we did that to work correctly with the latest SCEditor. You just need to revert that template to default. Thats a MUST todo.

No need to upload missing files. Monocons is dropped. Thats no longer an editor style now, it has been improved to icon system.
[Image: logo.svg.svg]
Reply
#6
Solved: 5 Months, 4 Days ago
(06-12-2019, 02:32 PM)effone Wrote: You didn't modify the codebuttons template, WE did.
And we did that to work correctly with the latest SCEditor. You just need to revert that template to default. Thats a MUST todo.

No need to upload missing files. Monocons is dropped. Thats no longer an editor style now, it has been improved to icon system.
o.O I mean in the custom theme. No one modified it there. And we are using the default editor. That template doesn't have any 'Revert to original' option.
Right now, we are using the default theme....and it's working fine....but the custom theme still got the issue. Is it possible to list the places where I need to change anything in the custom theme?
Reply
#7
Solved: 5 Months, 4 Days ago
Then copy the codebuttons template code from default theme to your theme's codebuttons template.
It will not break your theme.
[Image: logo.svg.svg]
Reply
#8
Solved: 5 Months, 4 Days ago
(06-12-2019, 02:41 PM)effone Wrote: Then copy the codebuttons template code from default theme to your theme's codebuttons template.
It will not break your theme.

I have done that as well.
But the same issue persists. May be it takes time to get a refresh?
Reply
#9
Solved: 5 Months, 4 Days ago
If you are using CloudFlare you may try purging cache.
Also clear your browser cache. Hit hard refresh several times (Ctrl + F5).

If you are using custom editor style (or even not) reapply the editor style.
See this post:
https://community.mybb.com/thread-223412...pid1330538
[Image: logo.svg.svg]
Reply
#10
Solved: 5 Months, 4 Days ago
(06-12-2019, 02:47 PM)effone Wrote: If you are using CloudFlare you may try purging cache.
Also clear your browser cache. Hit hard refresh several times (Ctrl + F5).

If you are using custom editor style (or even not) reapply the editor style.
See this post:
https://community.mybb.com/thread-223412...pid1330538

Purged everything in cloudflare. Used another device but still no luck.
Have been trying with hard refresh too.....effone
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)