Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 9 Years, 4 Months, 1 Week ago [General] Quick Reply not working
#1
Solved: 9 Years, 4 Months, 1 Week ago
Hello MyBB Community,

from reading other threads, Ithink my problem has to do something with AJAX.

Problem: Whenever I open a thread and want to post a quick reply, it'll keep constantly saying "Loading" and not post, but if I refresh the page, the message is posted, even though it didn't say so.
Forum: http://casualbananas.com
Since when: Never noticed, but also never used Quick Reply with this theme before. I think it has to do something with my theme. I downloaded the RedForce theme and then modified it heavily.
Test user account: user: mybbforum / password: testaccount
Screenshot: http://puu.sh/LR3p
I installed "Advanced Quick Reply" but this didn't help either. I thought that maybe it would fix it, but no luck so far. Advanced Quick Reply didn't come up with this error.
Jump to the post that solved this thread.


Messages In This Thread
Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 12:30 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 01:30 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 01:39 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 01:44 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 02:03 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:04 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 02:08 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:11 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 02:12 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:13 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:19 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 02:26 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:26 PM
RE: Quick Reply not working - by huytn - 2013-09-04, 02:46 AM
RE: Quick Reply not working - by ce680pilot - 2013-09-17, 01:54 PM
RE: Quick Reply not working - by Ronshaan - 2014-09-07, 07:36 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)