Solved: 6 Years, 9 Months, 1 Week ago Rate/Reputation not working
#13
Solved: 6 Years, 9 Months, 1 Week ago
Well, your headerinclude should be:

<!--[if IE]><![endif]-->
<meta charset="utf-8">
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" />

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />

<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/jquery.js?ver=1800"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/general.js?ver=1800"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/popup_menu.js?ver=1800"></script>
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/tipTip/tipTip.css"/>
<script type="text/javascript">
    var unreadAlerts = {$mybb->user['unreadAlerts']};
</script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/myalerts.js"></script>

{$stylesheets}

<!--[if IE]>
    <script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/images/cmsbb/scripts/ie-css3.js"></script>
    <style> #slider .slide .title span {width:auto; bottom:50px; left:7px; } </style>
<![endif]-->
<!--[if IE 7]>
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="{$mybb->settings['bburl']}/cache/themes/theme{$theme['tid']}/ie7.css" />
<![endif]-->

<script type="text/javascript">
<!--
	lang.unknown_error = "{$lang->unknown_error}";

	lang.select2_match = "{$lang->select2_match}";
	lang.select2_matches = "{$lang->select2_matches}";
	lang.select2_nomatches = "{$lang->select2_nomatches}";
	lang.select2_inputtooshort_single = "{$lang->select2_inputtooshort_single}";
	lang.select2_inputtooshort_plural = "{$lang->select2_inputtooshort_plural}";
	lang.select2_inputtoolong_single = "{$lang->select2_inputtoolong_single}";
	lang.select2_inputtoolong_plural = "{$lang->select2_inputtoolong_plural}";
	lang.select2_selectiontoobig_single = "{$lang->select2_selectiontoobig_single}";
	lang.select2_selectiontoobig_plural = "{$lang->select2_selectiontoobig_plural}";
	lang.select2_loadmore = "{$lang->select2_loadmore}";
	lang.select2_searching = "{$lang->select2_searching}";

	var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
	var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
	var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
	var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
	var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
	var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
	var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
	var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
	var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
	var rootpath = "{$mybb->settings['bburl']}";
	var imagepath = "{$theme['imgdir']}";
  	var yes_confirm = "{$lang->yes}";
	var no_confirm = "{$lang->no}";
	var MyBBEditor = null;
	var spinner_image = "{$theme['imgdir']}/spinner.gif";
	var spinner = "<img src='" + spinner_image +"' alt='' />";
// -->
</script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/tipTip/jquery.tipTip.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    $(".tooltip").tipTip({maxWidth:"270px"});
    $(".tooltip_right").tipTip({defaultPosition:"right"});
    $(".tooltip_top").tipTip({defaultPosition:"top"});
    $(".tooltip_bottom").tipTip({defaultPosition:"bottom"});
    $(".subject_editable").tipTip({defaultPosition:"bottom"});
    $(".tooltip_left").tipTip({defaultPosition:"left"});
    $(".postbutton").tipTip({defaultPosition:"top"});
    $(".bigpostbutton").tipTip({defaultPosition:"top"});
    $(".ajax_mark_read").tipTip({defaultPosition:"right"});
});
</script>

Had to change almost everything and not sure if that will even work.. You also need to remove jQuery.noConflict(); from JS files like jscripts/myalerts.js. And your theme may have many more issues.
Reply


Messages In This Thread
Rate/Reputation not working - by VAHuntingForum - 2014-09-02, 06:25 PM
RE: Rate/Reputation not working - by Destroy666 - 2014-09-02, 06:33 PM
RE: Rate/Reputation not working - by dragonexpert - 2014-09-02, 06:40 PM
RE: Rate/Reputation not working - by dragonexpert - 2014-09-02, 06:43 PM
RE: Rate/Reputation not working - by JordanMussi - 2014-09-02, 06:49 PM
RE: Rate/Reputation not working - by fakhrul - 2014-09-11, 07:28 AM
RE: Rate/Reputation not working - by iAndrew - 2014-09-11, 07:56 AM
RE: Rate/Reputation not working - by fakhrul - 2014-09-11, 10:21 AM
RE: Rate/Reputation not working - by Destroy666 - 2014-09-11, 03:26 PM
RE: Rate/Reputation not working - by fakhrul - 2014-09-12, 11:31 AM
RE: Rate/Reputation not working - by Destroy666 - 2014-09-12, 05:51 PM
RE: Rate/Reputation not working - by aroshkhan - 2014-09-12, 08:38 PM
RE: Rate/Reputation not working - by fakhrul - 2014-09-13, 04:26 AM
RE: Rate/Reputation not working - by RahulP - 2016-03-06, 05:13 AM
RE: Rate/Reputation not working - by NashIvan - 2018-03-05, 09:18 AM
RE: Rate/Reputation not working - by MyBBProfesor - 2018-07-19, 08:03 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)