Not Solved Forum Stats not working!
#19
Not Solved
Try to Change Your Theme and Try these Codes in Your Statistics Templates "Stats":
<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']} - {$lang->board_stats}</title>
{$headerinclude}
</head>
<body>
{$header}
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td class="thead" colspan="2"><strong>{$lang->board_stats}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="tcat" width="50%"><strong>{$lang->totals}</strong></td>
<td class="tcat" width="50%"><strong>{$lang->averages}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1" valign="top">
{$lang->posts} <strong>{$stats['numposts']}</strong><br />
{$lang->threads} <strong>{$stats['numthreads']}</strong><br />
{$lang->members} <strong>{$stats['numusers']}</strong>
</td>
<td class="trow1" rowspan="3" valign="top">
{$lang->ppd} <strong>{$postsperday}</strong><br />
{$lang->tpd} <strong>{$threadsperday}</strong><br />
{$lang->mpd} <strong>{$membersperday}</strong><br />
{$lang->ppm} <strong>{$postspermember}</strong><br />
{$lang->tpm} <strong>{$threadspermember}</strong><br />
{$lang->rpt} <strong>{$repliesperthread}</strong>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="tcat" valign="top"><strong>{$lang->general}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1">
{$lang->newest_member} {$stats['newest_user']}<br />
{$lang->members_posted} <strong>{$havepostedpercent}</strong><br />
{$lang->todays_top_poster}<br />
{$lang->popular_forum}<br />
{$top_referrer}
</td>
</tr>
</table>


<br />
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td class="thead" colspan="2"><strong>{$lang->most_popular}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="tcat" width="50%"><strong>{$lang->most_replied_threads}</strong></td>
<td class="tcat" width="50%"><strong>{$lang->most_viewed_threads}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1" valign="top">{$mostreplies}</td>
<td class="trow1" valign="top">{$mostviews}</td>
</tr>
</table>
{$footer}
</body>
</html>
Reply


Messages In This Thread
Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-22, 07:00 PM
RE: Forum Stats not working! - by Sazze - 2015-01-22, 07:31 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-22, 08:21 PM
RE: Forum Stats not working! - by Sazze - 2015-01-23, 08:14 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-23, 08:20 PM
RE: Forum Stats not working! - by Ad Bakker - 2015-01-23, 08:53 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-24, 12:40 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-25, 08:57 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-26, 09:48 PM
RE: Forum Stats not working! - by Icon - 2015-01-27, 09:16 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-28, 06:43 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-29, 07:09 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-31, 02:48 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-02-07, 06:10 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-03-02, 09:13 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-04-03, 09:53 AM
RE: Forum Stats not working! - by TheAppreciated - 2015-04-03, 10:20 AM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-04-03, 10:40 AM
RE: Forum Stats not working! - by TheAppreciated - 2015-04-03, 01:15 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-04-03, 07:58 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)