Jump to the post that solved this thread.
Solved: 6 Years, 2 Months, 2 Weeks ago Moderator?
#1
Solved: 6 Years, 2 Months, 2 Weeks ago
Hi.
I've made my own staff names based on military ranks. Some of these ranks are not global moderators, but moderators. When I assign them as a moderator to a forum, they show up twice on staff page. Once as the military rank and once as a "Moderator"....How would I fix this?
Reply
Jump to the post that solved this thread.


Messages In This Thread
Moderator? - by Itsasmileee - 2015-02-17, 11:02 PM
RE: Moderator? - by Leefish - 2015-02-17, 11:30 PM
RE: Moderator? - by Itsasmileee - 2015-02-18, 12:24 AM
RE: Moderator? - by Ben - 2015-02-18, 12:27 PM
RE: Moderator? - by Itsasmileee - 2015-02-18, 10:27 PM
RE: Moderator? - by Ben - 2015-02-18, 10:34 PM
RE: Moderator? - by Itsasmileee - 2015-02-18, 10:56 PM
RE: Moderator? - by Ben - 2015-02-18, 11:00 PM
RE: Moderator? - by Itsasmileee - 2015-02-18, 11:03 PM
RE: Moderator? - by Ben - 2015-02-18, 11:04 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)