[Duplicate] Put the editor in source mode by default doesn't seem to work
#6
Some new users manage to make mess like

[size=medium][color=#000000][size=x-small][font=Arial, sans-serif]xxxxxx xxxx![/font][/size][/color][/size]

[size=medium][font=Arial, sans-serif][color=black][size=x-small]xxxx xxxxx xxxxxxxxx. xxxx xxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx.[/size][/color][/font][/size]

[align=left][size=medium][color=black][size=x-small][font=Arial, sans-serif]xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x x xxxxxx,[/font][/size][/color] [color=black][size=x-small][font=Arial, sans-serif]xxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx:[/font][/size][/color][/size][/align]

[align=left][size=medium][color=black][size=small][font=Symbol]·        [/font][/size][/color][color=black][size=x-small][font=inherit, serif]xxxx xxxxxx x xxxxxx xxxxx;[/font][/size][/color][/size][/align]

[align=left][size=medium][color=black][size=small][font=Symbol]·        [/font][/size][/color][color=black][size=x-small][font=inherit, serif]xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx ;[/font][/size][/color][/size][/align]

[align=left][size=medium][color=black][size=small][font=Symbol]·        [/font][/size][/color][color=black][size=x-small][font=inherit, serif]xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxx;[/font][/size][/color][/size][/align]

[align=left][size=medium][color=black][size=small][font=Symbol]·        [/font][/size][/color][color=black][size=x-small][font=inherit, serif]xxxx xxxxxx x xxxxx xxx;[/font][/size][/color][/size][/align]

[align=left][size=medium][color=black][size=small][font=Symbol]·        [/font][/size][/color][color=black][size=x-small][font=inherit, serif]xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx (xxxxxxxx x x.xxxxxxxx,xxxxx.[/font][/size][/color][/size][/align]
[size=medium][size=small][color=black][size=x-small][font=Arial, sans-serif]xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xx xxxxxxx.xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx.[/font][/size][/color] [color=black][size=x-small][font=Arial, sans-serif]
 xxx xxxxxx xxxxxx![/font][/size][/color][/size][/size]
[color=#000000][size=x-small][font=Arial, sans-serif]xxxxxxxx: +1111111[/font][/size][/color]
[color=#000000][size=x-small][font=Arial, sans-serif]Skype:11111[/font][/size][/color]
[color=#000000][size=x-small][font=Arial, sans-serif]xxxxxxxxxxx xxxxx: [email protected][/font][/size][/color]

They copy text to forum and all bb tags are visible.
I hope we will fix it in 1.8.6 or I will make plugin for auto off it after registration.
Reply


Messages In This Thread
RE: Put the editor in source mode by default doesn't seem to work - by Qiao - 2015-07-21, 02:52 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)