Not Solved [Error Message] SSL Problem
#10
Not Solved
(2016-08-29, 08:57 PM)andrewjs18 Wrote:
(2016-08-29, 08:46 AM)Carbonzxc Wrote:
(2016-08-29, 08:05 AM)andrewjs18 Wrote: also to add, it appears that your post ID links are not https as well.  if you hover over the number in the top right corner of  a post like this: https://csomod.com/showthread.php?tid=197, it's not https.

So is there a way to make them https ?

Yesterday im also installed "dvz secure content" plugin. At mobile, ssl works like charm (go mobile) but at desktop i cant make ssl run

fix your twitter javascript:

Mixed Content: The page at 'https://csomod.com/showthread.php?tid=197' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://platform.twitter.com/widgets.js'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

yeah i saw now,

at which template i cant find out that social buttons (i havent got social plugin like that buttons)

im checking source codes of page and i can see that http twitter link there, but cant find at which template i can change that http to https
Reply


Messages In This Thread
SSL Problem - by Carbonzxc - 2016-08-28, 10:51 PM
RE: SSL Problem - by nth - 2016-08-28, 11:02 PM
RE: SSL Problem - by Carbonzxc - 2016-08-28, 11:17 PM
RE: SSL Problem - by andrewjs18 - 2016-08-29, 12:04 AM
RE: SSL Problem - by Carbonzxc - 2016-08-29, 07:56 AM
RE: SSL Problem - by andrewjs18 - 2016-08-29, 08:02 AM
RE: SSL Problem - by andrewjs18 - 2016-08-29, 08:05 AM
RE: SSL Problem - by Carbonzxc - 2016-08-29, 08:46 AM
RE: SSL Problem - by andrewjs18 - 2016-08-29, 08:57 PM
RE: SSL Problem - by Carbonzxc - 2016-08-29, 09:41 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)