Not Solved Host crashed - upon restart, Internal SQL error
#1
Not Solved
My board's ISP/host suffered a massive outage earlier today and upon service finally being restored, attempts to access my board instead display the following message:

   

I haven't been able to find a matching error in my (admittedly brief) search of the online documentation.

I've received a number of error emails from the MyBB, all more or less identical to the following, which is the last one I have received:

Quote:Your copy of MyBB running on Drunkard's Walk Forums (http://www.accessdenied-rms.net/forums) has experienced an error. Details of the error include:
---
Type: 20
File:  (Line no. 0)
Message
SQL Error: 126 - Incorrect key file for table '.\accessdenied\mybb_sessions.MYI'; try to repair it
Query: REPLACE INTO mybb_sessions SET sid='bot=2',time=1603575617,ip=X'9d372748',location='/forums/newreply.php?tid=13891&replyto=194013',useragent='Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm)',location1=0,location2=0,nopermission=0
Back Trace: #0  errorHandler->email_error(20, Array ([error_no] => 126,[error] => Incorrect key file for table '.\accessdenied\mybb_sessions.MYI'; try to repair it,[query] => REPLACE INTO mybb_sessions SET sid='bot=2',time=1603575617,ip=X'9d372748',location='/forums/newreply.php?tid=13891&replyto=194013',useragent='Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm)',location1=0,location2=0,nopermission=0), , 0) called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\inc\class_error.php:195]
#1  errorHandler->error(20, Array ([error_no] => 126,[error] => Incorrect key file for table '.\accessdenied\mybb_sessions.MYI'; try to repair it,[query] => REPLACE INTO mybb_sessions SET sid='bot=2',time=1603575617,ip=X'9d372748',location='/forums/newreply.php?tid=13891&replyto=194013',useragent='Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm)',location1=0,location2=0,nopermission=0)) called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\inc\db_mysqli.php:597]
#2  DB_MySQLi->error(REPLACE INTO mybb_sessions SET sid='bot=2',time=1603575617,ip=X'9d372748',location='/forums/newreply.php?tid=13891&replyto=194013',useragent='Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm)',location1=0,location2=0,nopermission=0) called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\inc\db_mysqli.php:337]
#3  DB_MySQLi->query(REPLACE INTO mybb_sessions SET sid='bot=2',time=1603575617,ip=X'9d372748',location='/forums/newreply.php?tid=13891&replyto=194013',useragent='Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm)',location1=0,location2=0,nopermission=0, 0, 1) called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\inc\db_mysqli.php:370]
#4  DB_MySQLi->write_query(REPLACE INTO mybb_sessions SET sid='bot=2',time=1603575617,ip=X'9d372748',location='/forums/newreply.php?tid=13891&replyto=194013',useragent='Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm)',location1=0,location2=0,nopermission=0) called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\inc\db_mysqli.php:1325]
#5  DB_MySQLi->replace_query(sessions, Array ([sid] => bot=2,[time] => 1603575617,[ip] => X'9d372748',[location] => /forums/newreply.php?tid=13891&replyto=194013,[useragent] => Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm),[location1] => 0,[location2] => 0,[nopermission] => 0), sid, ) called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\inc\class_session.php:530]
#6  session->create_session() called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\inc\class_session.php:448]
#7  session->load_spider(2) called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\inc\class_session.php:85]
#8  session->init() called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\global.php:49]
#9  require_once(F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\global.php) called at [F:\Websites\accessdenied-rms.net\forums\newreply.php:24]

Due to chronic procrastination, I am one release behind the current version.

As noted in the error message above, my board URL is http://www.accessdenied-rms.net/forums. I have no test user account, nor really is it possible to use one at this time.

Can anyone offer advice as to how to address this problem? Thank you.
Reply


Messages In This Thread
Host crashed - upon restart, Internal SQL error - by Bob Schroeck - 2020-10-25, 03:04 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)