Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[F] Thumbnails Not Rebuilding [C-Michael83]
#1
Edit: check_proceed for Thumbnnails is certainly not working.

Found 2 typos in the acp_rebuild_attachment_thumbnails function so far:
file: admin/inc/modules/tools/recount_rebuild.php Wrote:function acp_rebuild_attachment_thumbnails()
{
global $db, $mybb, $lang;

$query = $db->simple_select("attachments", "COUNT(aid) as num_attachments");
$num_attachments = $db->fetch_field($query, 'num_attachments');

$page = intval($mybb->input['page']);
$per_page = intval($mybb->input['attachmentthumbs']);
$start = ($page-1) * $per_page;
$end = $start + $per_page;

require_once MYBB_ROOT."inc/functions_image.php";

$query = $db->simple_select("attachments", "*", '', array('order_by' => 'aid', 'order_dir' => 'asc', 'limit_start' => $start, 'limit' => $per_page));
while($attachment = $db->fetch_array($query))
{

$ext = my_strtolower(my_substr(strrchr($attachment['filename'], "."), 1));
if($ext == "gif" || $ext == "png" || $ext == "jpg" || $ext == "jpeg" || $ext == "jpe")
{
$thumbname = str_replace(".attach", "_thumb.$ext", $attachment['attachname']);

$thumbnail = generate_thumbnail(MYBB_ROOT."uploads/".$attachment['attachname'], MYBB_ROOT."uploads/", $thumbname, $mybb->settings['attachthumbh'], $mybb->settings['attachthumbw']);

if($thumbnail['code'] == 4)
{
$thumbnail['filename'] = "SMALL";
}
$db->update_query("attachments", array("thumbnail" => $thumbnail['filename']), "aid='{$attachment['aid']}'");
}
}

check_proceed($num_attachments, $end, ++$page, $per_page, "attachmentthumbs", "do_rebuildattachmentthumbs", $lang->success_rebuilt_attachment_thumbnails);
}

One is a path problem where after uploads it needed to be uploads/.
Two is $num_users should be $numb_attachments so that the proceed works.

fyi- I wasn't able to rebuild my thumbnails without manually chmod of 666. Not sure if that's partly my servers safe mode or something mybb isn't doing well. Either way I found two bugs.

Thanks.


Messages In This Thread
[F] Thumbnails Not Rebuilding [C-Michael83] - by labrocca - 09-20-2008, 01:56 AM
RE: Thumbnails Not Rebuilding - by Ultron - 09-25-2008, 01:28 AM
RE: Thumbnails Not Rebuilding - by labrocca - 09-25-2008, 03:38 AM
[F] Thumbnails Not Rebuilding - by Yumi - 09-27-2008, 01:58 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)