Not Solved Ihave a problem in my theme??
#11
Not Solved
(2010-12-31, 02:04 PM)bahaa87 Wrote: Sad Sad
the problem appeared again without change any thing

can Newpoint plugin do that?
how I can correct this problem?

thank you again

Check your moderator/admin logs to make sure no one edited the templates. What plugins do you have installed? You need to look in the code of the plugins to see which plugin might affect the templates that are getting corrupted and disable those and see if it solves the problem.
Reply


Messages In This Thread
Ihave a problem in my theme?? - by bahaa87 - 2010-12-29, 12:37 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by - G33K - - 2010-12-29, 12:49 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by bahaa87 - 2010-12-29, 08:04 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by Yaldaram - 2010-12-29, 07:15 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by bahaa87 - 2010-12-29, 08:02 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by - G33K - - 2010-12-29, 08:04 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by - G33K - - 2010-12-29, 08:28 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by bahaa87 - 2010-12-29, 08:36 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by - G33K - - 2010-12-29, 08:39 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by bahaa87 - 2010-12-31, 02:04 PM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by - G33K - - 2011-01-01, 12:21 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by bahaa87 - 2011-01-01, 07:54 AM
RE: Ihave a problem in my theme?? - by - G33K - - 2011-01-03, 11:25 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)