Jump to the post that solved this thread.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: 9 Years, 9 Months, 2 Weeks ago [General] Quick Reply not working
#14
Solved: 9 Years, 9 Months, 2 Weeks ago
(2012-07-26, 12:30 PM)Cyberuben Wrote: Problem: Whenever I open a thread and want to post a quick reply, it'll keep constantly saying "Loading" and not post, but if I refresh the page, the message is posted, even though it didn't say so.
Forum: http://itphanrang.com

I have same problem, please help me...
I can't understand that solved of @Euan T
All user of administrator group don't have this problem
And.. when I disable all plugin (Setting - Greneral setting), everything is Ok
I try to disable one by one plugin and everything not change, this issue still occur
Jump to the post that solved this thread.


Messages In This Thread
Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 12:30 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 01:30 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 01:39 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 01:44 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 02:03 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:04 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 02:08 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:11 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 02:12 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:13 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:19 PM
RE: Quick Reply not working - by Cyberuben - 2012-07-26, 02:26 PM
RE: Quick Reply not working - by Euan T - 2012-07-26, 02:26 PM
RE: Quick Reply not working - by huytn - 2013-09-04, 02:46 AM
RE: Quick Reply not working - by ce680pilot - 2013-09-17, 01:54 PM
RE: Quick Reply not working - by Ronshaan - 2014-09-07, 07:36 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)