[Rejected] Problem with attachment
#13
(2014-11-20, 12:46 PM)Eldenroot Wrote: Yes, it is working in your forum, BUT - here in mybb forum on in my forums it is not working... so tell me why it is working only in your test forum?

Code must be same - my test forum - fresh install

did you check that thread i linked above..... its working here too...
We can't help everyone, but everyone can help someone - Ronald Reagan
Did you know? Your question has already been answered. But you haven't searched it yet.
Don’t  Forget to “Mark as Solved” after the fix
Reply


Messages In This Thread
Problem with attachment - by Eldenroot - 2014-11-18, 09:15 AM
RE: Problem with attachment - by .m. - 2014-11-18, 10:00 AM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2014-11-18, 10:01 AM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2014-11-19, 11:00 AM
RE: Problem with attachment - by mmadhankumar - 2014-11-19, 11:23 AM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2014-11-19, 02:17 PM
RE: Problem with attachment - by mmadhankumar - 2014-11-20, 07:13 AM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2014-11-20, 11:30 AM
RE: Problem with attachment - by mmadhankumar - 2014-11-20, 12:39 PM
RE: Problem with attachment - by .m. - 2014-11-20, 12:08 PM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2014-11-20, 12:15 PM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2014-11-20, 12:46 PM
RE: Problem with attachment - by mmadhankumar - 2014-11-20, 12:50 PM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2014-11-20, 12:52 PM
RE: Problem with attachment - by mmadhankumar - 2014-11-20, 01:00 PM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2014-11-20, 01:01 PM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2015-03-10, 03:57 PM
RE: Problem with attachment - by Jones H - 2015-06-25, 01:06 PM
RE: Problem with attachment - by Eldenroot - 2015-06-25, 01:56 PM
RE: Problem with attachment - by Destroy666 - 2015-07-06, 07:55 PM
RE: Problem with attachment - by Jones H - 2015-07-06, 09:09 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)