Not Solved Forum Stats not working!
#1
Not Solved
I've noticed this since a few days, my site is: http://chillerr.com/index.php I've made a post in every single section, even checked the settings but the forum stats seemed to be frozen last night. No matter how many posts I made they stayed at: 4582 posts. This morning I saw the stats increased by 5 to make 4587 but I made posts to see if it worked but it still didn't work, what should I do?

In simpler words even if I make a post on my forum, forum stats stay the same even though I've not done anything to the settings.

Urgent. Please help.
[Image: aTOQl0h.png]
Reply


Messages In This Thread
Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-22, 07:00 PM
RE: Forum Stats not working! - by Sazze - 2015-01-22, 07:31 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-22, 08:21 PM
RE: Forum Stats not working! - by Sazze - 2015-01-23, 08:14 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-23, 08:20 PM
RE: Forum Stats not working! - by Ad Bakker - 2015-01-23, 08:53 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-24, 12:40 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-25, 08:57 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-26, 09:48 PM
RE: Forum Stats not working! - by Icon - 2015-01-27, 09:16 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-28, 06:43 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-29, 07:09 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-01-31, 02:48 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-02-07, 06:10 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-03-02, 09:13 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-04-03, 09:53 AM
RE: Forum Stats not working! - by TheAppreciated - 2015-04-03, 10:20 AM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-04-03, 10:40 AM
RE: Forum Stats not working! - by TheAppreciated - 2015-04-03, 01:15 PM
RE: Forum Stats not working! - by ARx182 - 2015-04-03, 07:58 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)