Not Solved Rep function problem
#1
Not Solved
My rep button is not working , nothing happens when i press it.
Maybe is something with the theme? I really want to use this theme so, here is my headerinclude:

<link rel="shortcut icon" href="images/favicon.ico" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" />
<meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/prototype.js?ver=1603"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/general.js?ver=1603"></script>
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/popup_menu.js?ver=1600"></script>
{$stylesheets}
<script type="text/javascript">
<!--
    var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}";
    var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}";
    var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}";
    var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}";
    var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}";
    var loading_text = '{$lang->ajax_loading}';
    var saving_changes = '{$lang->saving_changes}';
    var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}";
    var my_post_key = "{$mybb->post_code}";
    var imagepath = "{$theme['imgdir']}/";
// -->
</script>
{$newpmmsg}
<script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/tabcontent.js">
/***********************************************
* Tab Content script v2.2- copyright Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
***********************************************/
</script>
Reply


Messages In This Thread
Rep function problem - by tito480 - 2015-03-11, 02:51 PM
RE: Rep function problem - by Leefish - 2015-03-11, 03:43 PM
RE: Rep function problem - by tito480 - 2015-03-11, 11:27 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)